fark etmez cnm selen için söylediklerime katılıyorum yinede 🙂🙂🙂Ceyda'nın dizide 7 bölüm oynayacağı daha dizi başlamadan açıklanmıştı.
Onu da bırakır.![]()
fark etmez cnm selen için söylediklerime katılıyorum yinede 🙂🙂🙂Ceyda'nın dizide 7 bölüm oynayacağı daha dizi başlamadan açıklanmıştı.
Onu da bırakır.![]()
Hiç yakışmazlar.Show Tv'den bir çok dizi gelecek , Star Tv'de öyle diğer kanallarda muhakkak yapar.Oyuncu kalmadı desek yeridir belkide
Kesin oynayacak
Atv'nin yeni dizisi Cansel Elçin ile çift olur belki.![]()
Niyeymiş o. 😱Hiç yakışmazlar.![]()
Selen aynı yapım şirketiyle 3 sezon Avrupa Avrupa dizisinde çalıştı. Yapımcıyla arası iyiydi senaristlerle sorun yaşamış.fark etmez cnm selen için söylediklerime katılıyorum yinede 🙂🙂🙂
Çıkmaz çünkü Almanya'da film çekecekmiş.Niyeymiş o. 😱
Belki Doktorlar 2 yada Acil Servis
Buraya yazıyorum yeni dizisi haberi çıkacak kısa süreye.![]()
Ekranda olmayacak iyi haber.Selen aynı yapım şirketiyle 3 sezon Avrupa Avrupa dizisinde çalıştı. Yapımcıyla arası iyiydi senaristlerle sorun yaşamış.Bir röportajında karakterin gidişatını beğenmediğim için ayrılmak istedim diyordu.
Çıkmaz çünkü Almanya'da film çekecekmiş.![]()
erkekler kovulduğunu itiraf edebilirler ama bunu itiraf edebilicek bir kadın yer yüzünde şuan bulunmuyor oyüzden onun ne dediği beni ilgilendirmiyor vlla 🙂🙂🙂Selen aynı yapım şirketiyle 3 sezon Avrupa Avrupa dizisinde çalıştı. Yapımcıyla arası iyiydi senaristlerle sorun yaşamış.Bir röportajında karakterin gidişatını beğenmediğim için ayrılmak istedim diyordu.
Çıkmaz çünkü Almanya'da film çekecekmiş.![]()
Ne var sanki kovuldum demekte.erkekler kovulduğunu itiraf edebilirler ama bunu itiraf edebilicek bir kadın yer yüzünde şuan bulunmuyor oyüzden onun ne dediği beni ilgilendirmiyor vlla 🙂🙂🙂
demez cnm demezzz öldürsen yine demezNe var sanki kovuldum demekte.![]()
Gördüğüne göre oluyor.hala haber oluyor mu bu konu![]()