Kara Para Aşk'ta Şok Ayrılık

xemrexxx

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
161,506
Puanı
1,060
Başrollerinde Engin Akyürek,Erkan Can,Tuba Büyüküstün ve Saygın Soysal'ın yer aldığı Kara Para Aşk dizisinde beklenmedik bir ayrılık yaşanıyor.

Güneş Gazetes'nin haberine göre dizide Bahar karakterini canlandıran Tuvana Türkay diziden ayrılıyor.Daha önce Engin Akyürek ile ilişkisi nedeniyle uyarı alan Tuvana Türkay'ın diziden ayrılışının reytinglere nasıl yansıyacağı merak konusu.
İçerik.jpg

@destere @Forumdash @Çiğdem- @cookies @-potterhead- @ABAY_06 @sürgünüm

Belliydi senaristler kil kalmıştı bölümlerini azaltmislardi iyi olmuş başka bir dizi de başrol oynar

Bence Tuvana Türkay için çok iyi olmuş kız kendini bu dizide harcıyordu resmen
Bu diziyi yazan senariste böyle güzel bir kızı az gösterirken diğer çirkin kızları fazla göstermesi ilginç gerçekten :)
@xemrexxx

@Çiğdem- yorumunu merakla bekliyorum :)

Dizide çok önemli bir karakter olması gerekirken çok geride kalmış bencede ayrılması çok doğru olmuş.

Bence Tuvana Türkay için çok iyi olmuş kız kendini bu dizide harcıyordu resmen
Bu diziyi yazan senariste böyle güzel bir kızı az gösterirken diğer çirkin kızları fazla göstermesi ilginç gerçekten :)
@xemrexxx

@Çiğdem- yorumunu merakla bekliyorum :)
@Çiğdem- senaristi tehdit etmiş diyolla :F
@xemrexxx kendi adina iyi olmus basrol olmali :bhr:
Diziyi izleyen tuba fanlari icinde iyi olmus ama bnm icin iyi olmadi @Çiğdem- :(
beklenen birşeydi bence bun estetik güzelinin bu dizide yeri yoktu bence kendisi zaten iyi oyuncu değilken birde dizidekı rolude çok sevimsiz bir roldu öyle önemli bir rolude yoktu reytinge ne etkisi olucak :kiki::kiki::kiki: engin akyüreğin bu estetik güzelinde ne bulduğunu hiç anlamıyorum :kizgin::kizgin::kizgin: