Kurtlar Vadisi Pusu Bu Hafta Yok!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
napayım geçenlerde herkes izlerken ben izleyemedim sinirden ağladım yanı :T
beşiktaş maçlarında izleyemicem artık bu perşembe çok üzülüyordum millet izlerken ben bekleyecem diye ara verilmesi benim açımdan çok iyi olmuş 🙂🙂🙂
şimdi sana ne diyelim yani bizene kardeşim izleyemiyosan izleme bizim suçumuz ne :D

napayım geçenlerde herkes izlerken ben izleyemedim sinirden ağladım yanı :T
beşiktaş maçlarında izleyemicem artık bu perşembe çok üzülüyordum millet izlerken ben bekleyecem diye ara verilmesi benim açımdan çok iyi olmuş 🙂🙂🙂
Şans işte naparsın hep sana gülüyor :X

İzlemiyorum şuanda birkaç hafiften başladım ama ben böyle bencil değilimdir 😛

Kocamın Ailesi, Aramızda Kalsın ve Güldür Güldür Show artık birbirlerini yerler 1.'lik için... :X
Büyük ihtimalle maç olduğu için yayınlanmayacak...

5 hafta peş peşe yayınlanması da "istikrar"a giriyorsa da orasını bilemem tabii. Bakalım Kanal D, ne koyacak KVP'nin yerine? :)
Vadi için istikrar bu 5 te 5 yaptı normalde mutlaka 5 hafta içinde ara vermişti :kiki:
birbirlerini yemesine gerek yok maç 1.olur :D
ya kolaj olur yada vadi filmlerinden biri

siz vadiyi klasik ergen dizilerinden sıradan vasat aşk dizilerinden dünkü dizilerden falan sanıyonuz galiba kanal batar kapanır vadi yine devam eder merak etme yani :D
Onu ben değil başkaları zannediyor olabilir. ayrıca vadide ömür boyu sürme garantisi olacak bir dizi değil tamam konu var lakin reytingler gitgide düşüşte her sene böyle düşüşe geçerse 3-5 seneye eriyip biter,hayır onuda geçtim bunun ergen dizisi veya başka birşeylede alakası yok konumuz pompy nin kehanetleri :D ona göre öyle bana göre farklı ,kaldıki kanal batar batmasına vadi transfer eder bu saadece vadi içinde değil diğer izlenen diziler içinde geçerli 🙂

Vadi için istikrar bu 5 te 5 yaptı normalde mutlaka 5 hafta içinde ara vermişti :kiki:
birbirlerini yemesine gerek yok maç 1.olur :D
ya kolaj olur yada vadi filmlerinden biri
O zaman ikincilik için yarışacaklar. Bu arada filmler de dizi gibi kanaldan kanala geziyor galiba... :kiki:

Benim izlediğim herhangi bir dizi 5 hafta yayınlanıp 1 hafta ara verse falan kafayı yerdim, "istikrar" denen bir şey var sonuçta... :)

Kocamın Ailesi, Aramızda Kalsın ve Güldür Güldür Show artık birbirlerini yerler 1.'lik için. Büyük ihtimalle maç olduğu için yayınlanmayacak, maçtan mı korktu acep? :D

5 hafta peş peşe yayınlanması da "istikrar"a giriyorsa da orasını bilemem tabii. Bakalım Kanal D, ne koyacak KVP'nin yerine? :)
herhalde sen vadinin ara vermesinden haberdar değilsin maçı falan takmaz normal verdiği aralardan birisi

Onu ben değil başkaları zannediyor olabilir. ayrıca vadide ömür boyu sürme garantisi olacak bir dizi değil tamam konu var lakin reytingler gitgide düşüşte her sene böyle düşüşe geçerse 3-5 seneye eriyip biter,hayır onuda geçtim bunun ergen dizisi veya başka birşeylede alakası yok konumuz pompy nin kehanetleri :D ona göre öyle bana göre farklı ,kaldıki kanal batar batmasına vadi transfer eder bu saadece vadi içinde değil diğer izlenen diziler içinde geçerli 🙂
vadi istediği kadar sürer banko izlenen bi dizi ne olursa olsun :D gitgide düşüş mü :kiki:
sen bi haftalık reytinglere bak bakalım tonla dizi gelip geçiyo vadi hala tüm gruplarda ambargo uyguluyor bilmem anlatabiliyormuyum :D

O zaman ikincilik için yarışacaklar. Bu arada filmler de dizi gibi kanaldan kanala geziyor galiba... :kiki:

Benim izlediğim herhangi bir dizi 5 hafta yayınlanıp 1 hafta ara verse falan kafayı yerdim, "istikrar" denen bir şey var sonuçta... :)
biz vadiyi herşeyiyle sevdik o yüzden alışkınız :D star tv zamanında 3 haftada 1 bölüm falan oynadığı zamanlar oluyodu 3 hafta peş peşe oynamazdı
evet mesela KV Filistin Atv nin elinde
KV Irak Kanal D nin elinde
KV Gladio sanırım Show un elinde
kanal d ya kolaj verir ya Irak ı

Hee bi de maçtan korktu falan bunlar çok komik iddaalar artık her 2 haftada bir maç var zaten :d

vadi hala en çoK izlenen dizi yani senin dediğin gibi öyle reyting kaybı falan yok şu an ki sistem bu vadide yine en yüksek oranlara sahip dizi 🙂

vadi istediği kadar sürer banko izlenen bi dizi ne olursa olsun :D gitgide düşüş mü :kiki:
sen bi haftalık reytinglere bak bakalım tonla dizi gelip geçiyo vadi hala tüm gruplarda ambargo uyguluyor bilmem anlatabiliyormuyum :D
Anlatmak istediğini ben zaten biliyorum evet da halen en çok izlenen dizilerden biri ,elbet birgün final yapacaktır ,bu tarihde çok uzak gibi değil,Ayrıca kvp tek sefer izlenen dizilerden açıp sürekli tekrarını izlediğimiz dizilerden değil,genede baaşrısı parmak ısırtıyor helal ona lafım yok,yalnız konu buraya nerden geldi onuda bilmiyorum benim anlatmak istediğim farklıydı ama neyse ....
para sıkıntısı olmasa vadiye 5 kuşak reklam koyar mı :A
Para para para KanalD napolyonu geçti sanırım :X

vadi hala en çoK izlenen dizi yani senin dediğin gibi öyle reyting kaybı falan yok şu an ki sistem bu vadide yine en yüksek oranlara sahip dizi 🙂
Bunun aksini ilan etmiyorum :D gene en çok izlenen dizilerden birisi.

Anlatmak istediğini ben zaten biliyorum evet da halen en çok izlenen dizilerden biri ,elbet birgün final yapacaktır ,bu tarihde çok uzak gibi değil,Ayrıca kvp tek sefer izlenen dizilerden açıp sürekli tekrarını izlediğimiz dizilerden değil,genede baaşrısı parmak ısırtıyor helal ona lafım yok,yalnız konu buraya nerden geldi onuda bilmiyorum benim anlatmak istediğim farklıydı ama neyse ....

Para para para KanalD napolyonu geçti sanırım :X

Bunun aksini ilan etmiyorum :D gene en çok izlenen dizilerden birisi.
tekrarı yok ki izleyesin olduğu zamanları gördük geçmişte :kiki:

biz vadiyi herşeyiyle sevdik o yüzden alışkınız :D star tv zamanında 3 haftada 1 bölüm falan oynadığı zamanlar oluyodu 3 hafta peş peşe oynamazdı
evet mesela KV Filistin Atv nin elinde
KV Irak Kanal D nin elinde
KV Gladio sanırım Show un elinde
kanal d ya kolaj verir ya Irak ı

Hee bi de maçtan korktu falan bunlar çok komik iddaalar artık her 2 haftada bir maç var zaten :D
Yukarıda da dediğim gibi bu seferki ara maça denk geldiği için ilginç oldu... :)

Yukarıda da dediğim gibi bu seferki ara maça denk geldiği için ilginç oldu... :)
ilginç bişey göremiyorum bu adamlar salak mı maç varken ara verme haklarını kullanacaklar tabi :D

O da doğru onada lafım yok :D ama hani şöyle söyleyeyim bir kişi 300.bölümü izlediyse bundan 2 ay sonra açıpta izlemez aynı bölümü :)
:kiki: sen vadiyle ilgili hiçbişey bilmiyosun bir bölümü onlarca kez izlenen bir dizidir vadi bunun örneği de yok
2 ay değil 10 yıl sonra bile eski bölümleri internette rekorlar kırıyor :D

ilginç bişey göremiyorum bu adamlar salak mı maç varken ara verme haklarını kullanacaklar tabi :D
Lafın gelişi söyledim, hem daha demin çok komik olduğunu söylüyordun iddiaların... :)

Maçın olmasıyla birlikte biraz düşeceği aşikardı ama, kabul et... :)

Sahi hiç tv'den Gladio'yu izlediğimi hatırlamıyorum. (b) Kuzenlerimle izlemiştim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
176,594
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy