Kurtlar Vadisi Pusu Bu Hafta Yok!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ilginç bişey göremiyorum bu adamlar salak mı maç varken ara verme haklarını kullanacaklar tabi :D

:kiki: sen vadiyle ilgili hiçbişey bilmiyosun bir bölümü onlarca kez izlenen bir dizidir vadi bunun örneği de yok
2 ay değil 10 yıl sonra bile eski bölümleri internette rekorlar kırıyor :D
Ben yavaştan başladım vadiye lakin bende hani bir bölümü tekrar tekrar izleme isteğği uyandırmadı :)

Kocamın Ailesi, Aramızda Kalsın ve Güldür Güldür Show artık birbirlerini yerler 1.'lik için. Büyük ihtimalle maç olduğu için yayınlanmayacak, maçtan mı korktu acep? :D

5 hafta peş peşe yayınlanması da "istikrar"a giriyorsa da orasını bilemem tabii. Bakalım Kanal D, ne koyacak KVP'nin yerine? :)
Ben biliyorum arka sokaklar tekrar

Ben yavaştan başladım vadiye lakin bende hani bir bölümü tekrar tekrar izleme isteğği uyandırmadı :)
biz 12 yıllık vadiciyiz vadiyi izleyen bilir ve tekrar tekrar izler
şuana kadar vadiyi izlemiş herhangi birinin eski bölümleri en azıdan 4-5 kez hatim ettiği bir gerçektir.
hangi bölümleri izliyon sen

Lafın gelişi söyledim, hem daha demin çok komik olduğunu söylüyordun iddiaların... :)

Maçın olmasıyla birlikte biraz düşeceği aşikardı ama, kabul et... :)
şimdi de komik olduğunu söylüyorum :)))
maçı geçen tek dizi gerisi fasa fiso bu bölüm düşmeyecekti hatta maça tarihi fark atacaktı

şuana kadar vadiyi izlemiş herhangi birinin eski bölümleri en azıdan 4-5 kez hatim ettiği bir gerçektir.
Bilmiyorum doğrudur belki bana uymadı belkide önümde çok bölümüm olduğu içindir biran önce diğerine geçme siteiği duyduğum içindir 😉

Ben bu terörden başladım showdaki ordan itibarende geliyorum

Bilmiyorum doğrudur belki bana uymadı belkide önümde çok bölümüm olduğu içindir biran önce diğerine geçme siteiği duyduğum içindir 😉

Ben bu terörden başladım showdaki ordan itibarende geliyorum
ohooo ne terörü arkadaş ya 2 bölümlük dizinin nesini izliyosun

açacaksın eski vadiyi gerçek efsaneyi izleyeceksin vadiyi anlayasın
bak eski vadi 97 bölüm her biri eşi olmayan bölümler
sonra 2 bölüm terör bunu izlemesende olur kalktı zaten
sonra pusu geliyor eski vadiyi bitir sonra zaten can atarak pusuya başlayacaksın :d

şimdi de komik olduğunu söylüyorum :)))
maçı geçen tek dizi gerisi fasa fiso bu bölüm düşmeyecekti hatta maça tarihi fark atacaktı​
Onu bilemem, zaten diziyi de izlemiyorum... :)

56dfcca5.jpg

Sen elifi bilmezsen çakırı laz ziyayı seyfoyu kılıçı hüsrev ağayı bilmezsen vadiyi hiç izleme daha iyi :D

Yaygaradan izleyebilirsin mesela
http://www.yaygara.tv/kurtlar-vadisi/kurtlar-vadisi-1bolum-full-izle-video_c775f951e.html

ilk bölüm o zamanlar internet falan olmamasına rağmen çok sonradan eklenmiş olmasına rağmen sadece yaygrada 2 milyon izlenmiş :)

@gözlemci

Ya zaten insan Vadinin herhangi bir bölümünü izleyince anında bağımlısı oluyor bırakamıyor bak mesela ben çozu kez tekrar ettim Vadiyi

ohooo ne terörü arkadaş ya 2 bölümlük dizinin nesini izliyosun

açacaksın eski vadiyi gerçek efsaneyi izleyeceksin vadiyi anlayasın
bak eski vadi 97 bölüm her biri eşi olmayan bölümler
sonra 2 bölüm terör bunu izlemesende olur kalktı zaten
sonra pusu geliyor eski vadiyi bitir sonra zaten can atarak pusuya başlayacaksın :D
kanalD deki bölümlere bakmıştım baya yaa onlara da bakıcam elbet ama terör en çok hoşuma gidendi :) ayrıca 4 bölüm sanırım ben öyle buldum en azından terör için :D bakalım devam edicez vizelerden sonra :)

bir de gültepe için kanal d ye laf ediyidiniz gördüğünüz gibi 9 reytingli vadi bile 5 kuşak reklam veiriyi sonraki hafta ara veriyi :XXXX @denizz19 @yakup09

Aradan sonra umarım reytingleri kötü etkilenmez. Geçen sezonki 13-14 reytingleri ne zaman göreceğiz bakalım. :)

Yerine ne yayınlanacak?
o belli değil ya kolaj olur ya film

Sağol aga linki kaydettim pc ye boş zamanımda başlayacam hemen
aga gözünü sevim aç eski vadiyi izle çakırı elifi laz ziyaları bilmeden vadi izleme daha iyi :D eski vadi mutlaka eski vadi

Aradan sonra umarım reytingleri kötü etkilenmez. Geçen sezonki 13-14 reytingleri ne zaman göreceğiz bakalım. :)
kasımda göreceğiz aga İnşallah :D

ya aga mutlaka eski vadi 97 bölümü bitir mutlaka ama mutlaka
bu dediğim bölümlerin tekrarı 15 reytingi geçiyordu TEKRAR :D
Eski vadiyi herkes anlata anlata bitiremiyordu tabi bende meraktan bakıyorum arada ama öyle süreklilik oluşmadı bende :D bakacağım Allah kısmet edersee :)

Eski vadiyi herkes anlata anlata bitiremiyordu tabi bende meraktan bakıyorum arada ama öyle süreklilik oluşmadı bende :D bakacağım Allah kısmet edersee :)
eski vadiyi herkes 3-5 kez hatim etmiştir o yüzden normal :d mutlaka eski vadi ısrarla söylüyoeum bunu ısrar büyük bir baskı ısrar ve istekle :d

ya aga aga aga eski vadiyi izle eski vadi ESKİ VADİ
bak sana link atarken dayanamayıp izliyorum şuan 1.bölüm
http://www.yaygara.tv/kurtlar-vadisi/kurtlar-vadisi-1bolum-full-izle-video_c775f951e.html

Hazır eskilerin konusu açılmışken şu resimleri de paylaşmak istedim.

Ömer Banaın vefat sahnesinde bu sahneler aklıma geliyordu be
NbJlGN.png

Bu da Çakıııır :D

zEqapB.png

Yalnız Çakırın resmi iyi yakalamışım ha :D

Eski Vadiyi izlemeyen bence dizi izlemesin Türk Televizyon tarihinin gelmiş geçmiş en iyi bölümleridir o ilk 97 bölüm dizilerin şahıdır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...