Kurtlar Vadisi Pusu Bu Hafta Yok!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

takas

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
51,225
Puanı
1,060
Ekranların reyting rekortmeni efsane dizisi Kurtlar Vadisi Pusu sezonu Kanal D ekranlarında bomba gibi sürdürüyor.

Ancak efsane dizi bu hafta yeni bölüm yayınlamayacak. Geçen hafta yayınlanan 234.bölümü ile bu sezon hiç ara vermeden 5 hafta yayın yapmıştı. Vadi tarihinde çok az görülen bir istikrarla yayınlanmaya devam ederken beklenen bu hafta oldu.

30 Ekimden itibaren Kurtlar Vadisi Pusu Kendi Gününde Kendi Saatinde Kanal D'de.

images

bu ara iyi olmadı her bakımdan zaRAR verecek

şimdi bir hafta nasıl beklen,r

ayyy bu sefer hiçç üzülmedim beşiktaş maçı olduğundan babam vadi izlettirmicekti bana nettende takip edemiyorum
ben canlı izleyemiyorsam kimse izlemesin :A:A:A:A

KanalD KVP yu yayındna kaldırcak felan diyip duruyordu para sıkıntısı mı ne varmış kanalın (b)
sizde buna mı inanıyonuz ey Allah ım ya :D

klasik vadi arası öyle bişeye kimsenin gücü yetmez ki Türkiye nin en fazla izlenen dizisi :D

bunlar vadiyi kendi izledikleri basit antin kuntin dizilerden sanıyolar heralde :D

napayım geçenlerde herkes izlerken ben izleyemedim sinirden ağladım yanı :T
beşiktaş maçlarında izleyemicem artık bu perşembe çok üzülüyordum millet izlerken ben bekleyecem diye ara verilmesi benim açımdan çok iyi olmuş 🙂🙂🙂

Bende öyle dedim zaten :Xuydurma dedim ama bellide olmaz gene :A
siz vadiyi klasik ergen dizilerinden sıradan vasat aşk dizilerinden dünkü dizilerden falan sanıyonuz galiba kanal batar kapanır vadi yine devam eder merak etme yani :D

Kocamın Ailesi, Aramızda Kalsın ve Güldür Güldür Show artık birbirlerini yerler 1.'lik için. Büyük ihtimalle maç olduğu için yayınlanmayacak, maçtan mı korktu acep? :D

5 hafta peş peşe yayınlanması da "istikrar"a giriyorsa da orasını bilemem tabii. Bakalım Kanal D, ne koyacak KVP'nin yerine? :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
176,594
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy