Benim senaryomada yorumlarını bekliyorumGayet güzel olmuş bölüm. Diğer bölümleri bekliyoruz, ellerine sağlık. @cookies
Benim senaryomada yorumlarını bekliyorumGayet güzel olmuş bölüm. Diğer bölümleri bekliyoruz, ellerine sağlık. @cookies
Yapar merak etme 😉Benim senaryomada yorumlarını bekliyorum![]()
aaa yine neler gelecek başıma 😱😱😱
Teşekkürler4.bölümden daha iyi olmuş diyebilirim eline sağlık
Ne gelmeyecekkiaaa yine neler gelecek başıma 😱😱😱
Tabii yaparım gün içinde.Benim senaryomada yorumlarını bekliyorum![]()
Sen çok iyi birisin ya senaryolara bakanlari seviyorumTabii yaparım gün içinde.![]()
![]()
Teşekkürler sen de çok iyisin.Sen çok iyi birisin ya senaryolara bakanlari seviyorum![]()
Saol dizimin katil, mafya babasiTeşekkürler sen de çok iyisin.![]()
Tmm
3 iyidir bence cnm@Çiğdem- sana 5 tane önerim var :
1) @EnveR le beraber uzaklara kaçıp mutlu olmak.
2) kvp-medya ile Enveri ve Selimi hayatinizdan çıkarıp mutlu olmak
3) @destere ile beraber Enver ve @kvp-medya yi dolandirip bütün paralarini alip kaçmak.
4) hepsini öldürüp paralarini alip kacmak.
5) hepsiyle takilmak
Hangisini seciyosun finalde senin tercihin beni ilgilendirir 😉
canim bu aksam okuyacagim simdi is yerindeyim)
Tamam bekliyorumcanim bu aksam okuyacagim simdi is yerindeyim)
Tuvalette @xemrexxx ve Metin yani @eros konusuyorlardi sonra emre konusmadan sıkıldı ve Metine kostümünü giy dedi.Kısa olması daha iyi, hikaye iyi gidiyor .Genel olarak güzel yazmışsın ve son sahneyi anlayamadım tuvalette kimi görüyordu karıştırdım![]()
Ben beğenmiştim.Tuvalette @xemrexxx ve Metin yani @eros konusuyorlardi sonra emre konusmadan sıkıldı ve Metine kostümünü giy dedi.
Metin @KayıpSehir (KAAN SONMEZ) in evlerindeki hizmetliyi öldürmustu ve Emre onun kostümünü yaptırmıştı. Sonrada kostümü Genç Metine vermisti ve Metin o eve ajan olarak sızmıştı.
Enver tuvalette Metini kostümü giyerken yakaladi yani 😉 😉
Teşekkürler begendigin icindarısı @gizem ak @vadikızı ve @sürgünüm e
![]()