Çiğdemin Zoraki Evliliği 5. Bölüm

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cookies
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@Çiğdem- sana 5 tane önerim var :

1) @EnveR le beraber uzaklara kaçıp mutlu olmak.
2) kvp-medya ile Enveri ve Selimi hayatinizdan çıkarıp mutlu olmak
3) @destere ile beraber Enver ve @kvp-medya yi dolandirip bütün paralarini alip kaçmak.

4) hepsini öldürüp paralarini alip kacmak.
5) hepsiyle takilmak :)

Hangisini seciyosun finalde senin tercihin beni ilgilendirir 😉

@Çiğdem- sana 5 tane önerim var :

1) @EnveR le beraber uzaklara kaçıp mutlu olmak.
2) kvp-medya ile Enveri ve Selimi hayatinizdan çıkarıp mutlu olmak
3) @destere ile beraber Enver ve @kvp-medya yi dolandirip bütün paralarini alip kaçmak.

4) hepsini öldürüp paralarini alip kacmak.
5) hepsiyle takilmak :)

Hangisini seciyosun finalde senin tercihin beni ilgilendirir 😉
3 iyidir bence cnm :kiki::kiki::kiki::kiki:

3 iyidir bence cnm :kiki::kiki::kiki::kiki:
Ayol nedir sendeki @destere takintisi anlamiyorum @destere hadi yine iyisin sen secildin.

Dikkata alacagim dediğini ama yapmayadabilirim 950 okunma oldu wattpadde. :)

Belki sonunda polislerden falanda kacabilirsiniz zaten 6. Bolumden sonra selim sana baya kırıldı bakalim neler olcak :)

Kısa olması daha iyi, hikaye iyi gidiyor .Genel olarak güzel yazmışsın ve son sahneyi anlayamadım tuvalette kimi görüyordu karıştırdım :)

Kısa olması daha iyi, hikaye iyi gidiyor .Genel olarak güzel yazmışsın ve son sahneyi anlayamadım tuvalette kimi görüyordu karıştırdım :)
Tuvalette @xemrexxx ve Metin yani @eros konusuyorlardi sonra emre konusmadan sıkıldı ve Metine kostümünü giy dedi.
Metin @KayıpSehir (KAAN SONMEZ) in evlerindeki hizmetliyi öldürmustu ve Emre onun kostümünü yaptırmıştı. Sonrada kostümü Genç Metine vermisti ve Metin o eve ajan olarak sızmıştı.
Enver tuvalette Metini kostümü giyerken yakaladi yani 😉 😉
Teşekkürler begendigin icin :bhr: darısı @gizem ak @vadikızı ve @sürgünüm e :)

Tuvalette @xemrexxx ve Metin yani @eros konusuyorlardi sonra emre konusmadan sıkıldı ve Metine kostümünü giy dedi.
Metin @KayıpSehir (KAAN SONMEZ) in evlerindeki hizmetliyi öldürmustu ve Emre onun kostümünü yaptırmıştı. Sonrada kostümü Genç Metine vermisti ve Metin o eve ajan olarak sızmıştı.
Enver tuvalette Metini kostümü giyerken yakaladi yani 😉 😉
Teşekkürler begendigin icin :bhr: darısı @gizem ak @vadikızı ve @sürgünüm e :)
Ben beğenmiştim. :)