Meryem Uzerli İçin Servet Harcanmaya Devam Ediyor

Yapim sirketinin kökeni Arabistan olduğu icin almis olabilirler :)
Ayrica istanbuldada ev alindi dadida tutulcak :)

belki dizi orada da çekilecek sonuçta türk-arap ortak yapımı :)))

ayrıca çok uçuk bir şey yapmamışlar :)
İnandiniz yani))) dizi de boyle bir sahne olsa eminim dalga geçersiniz. Haber cennet mahalesinden fırlamış gibi.. İstanbul ev kiralayıp dadı tutulması anlaşılır da bu haber komik

İnandiniz yani))) dizi de boyle bir sahne olsa eminim dalga geçersiniz. Haber cennet mahalesinden fırlamış gibi.. İstanbul ev kiralayıp dadı tutulması anlaşılır da bu haber komik
Haber komik zaten ama bu yapimci yaptiysa inanirim Meryem elinde oynatiyor Saner Ayari yakinda şoförlugunude Sanere yaptirir :kiki:

necati şaşmaz için tutmuşlar papa hülloğğ büloğğğ alkışşş hadi bb bb :)))

ben gerçekleri söylüyorum :A

zamanında aynısı Tuba için de çıkmştı araplar 2.5 milyon liraya ev aldı diye menajeri yalanlamıştı uydurmaysa yalanlanır panpa::::::::::)

orada 3.seçilmişti hem orada @destere gibi totoşlar vahide teyze resmi görünce hürreme oy vermemişti :(

kanal d batiyimiş zati :A
Yesinler senin gerçeklerini :A

ben gerçekleri söylüyorum :A

zamanında aynısı Tuba için de çıkmştı araplar 2.5 milyon liraya ev aldı diye menajeri yalanlamıştı uydurmaysa yalanlanır panpa::::::::::)

orada 3.seçilmişti hem orada @destere gibi totoşlar vahide teyze resmi görünce hürreme oy vermemişti :(

kanal d batiyimiş zati :A

Elhamdülillah.:Z D Yapım'ıda kuruttuk.:bhr:

zaten liderlik yarışı fox-kanal d-star arasında diğerleri geriden geliyi :A
Niye geriden gelelim tüm gün AB'de 2. kanal oldu Show. :)

Kanal D artık atak yapamayacağına göre eldeki dizilere elem keder akıtmak kalıyor.:F @mrt-06 bu konuda çalışmalara başka.:F
Ben kanal fanlığı yapamam. :bhr:

Oldu olacak yapım şirketinide Meryem'in üstüne yapsın )))
+1

çok abartıldı bu haberler. O3 sonuçta benim aklımda Meryem Endemol'le anlaştı kalmişti. Tek bir isimle tek bi isme bukadar harcamayla bu produksiyon nasıl olacak? Araplar produksiyonun %80'ine sahip olsun ki ancak Saner Ayar'ı kurtarır.

+1

çok abartıldı bu haberler. O3 sonuçta benim aklımda Meryem Endemol'le anlaştı kalmişti. Tek bir isimle tek bi isme bukadar harcamayla bu produksiyon nasıl olacak? Araplar produksiyonun %80'ine sahip olsun ki ancak Saner Ayar'ı kurtarır.
bir dünya starı söz konusu :X o yüzden bir abartı yok tabi ev alacaklar :X
özcan denize bölüm başı 85 bin lira veren şirketin meryeme bunları yapması gayet normal :)

bir dünya starı söz konusu :X o yüzden bir abartı yok tabi ev alacaklar :X
özcan denize bölüm başı 85 bin lira veren şirketin meryeme bunları yapması gayet normal :)
Ben Meryem'e bişey demiyorum yapımcıya diyorum. Neye güveniyorlar? Hayır dizi fos cıkacak Meryem sayesinde ayakta kalacak, Meryem'in kariyerinde leş gibi dizide oynadı yorumları çıkacak. Gerek var mı?

Ben Meryem'e bişey demiyorum yapımcıya diyorum. Neye güveniyorlar? Hayır dizi fos cıkacak Meryem sayesinde ayakta kalacak, Meryem'in kariyerinde leş gibi dizide oynadı yorumları çıkacak. Gerek var mı?
ne olacağı belli mi :F hem bu ka yatırım yapıyorlarsa güveniyorlar demek ki :X

Forum İstatistikleri

Konular
176,594
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy