neye tama daha kaderimin yazıldığı gün kaç aldı onu bilmiyon![]()
2 grupta 5'i geçti işte neyi bilmiyorum.
neye tama daha kaderimin yazıldığı gün kaç aldı onu bilmiyon![]()
dizi2 grupta 5'i geçti işte neyi bilmiyorum.Snede bahane arıyorsun.
dizi
total 5.14
ab 4.72
abc1 5.21 aldı yani tüm gruplarda 5+ ile başlayan yok
meryemin kafadan 4 reytingi var ama yanına naz elmas,kenan ece falan gelirse 3-2.5 a falan düşer![]()
yuvarla yuvarla 10 reyting çıkar belkiSanki Ab'de 2 ile başlamış oda yukarıy yuvarlansa 5 işte.![]()
yuvarla yuvarla 10 reyting çıkar belki
neyse bekliyik bakalım dizisi inşallah perşembe olur![]()
ayolll sen değilmiydin burada muhteşem yüzyıl anketi yapan orda gördük meryemi nekadar seviyorlar mustafamı nigr hatunmu ne geçmişti galiba hürremi senin hürremini sadece sen tutuyordunhalk zaten kararını verdi panpa))
nesi kışkırtıcı be siz bir dünya starına laf ederken bişi yok da ben olanı söyleyince mi suç.ss
esas kışkırtıcı bu @mrt-06 .ss
yuh lo 12 yi bırak 10 alan dizi yok ortada
hadsize bak dilini kesmeli artık senin 😱
nasıl en seilen karakterler arasında değildisoraslım @destere @sürgünüm @Forumdash @HachiKo @sokak sanati na
ne çıplağı kız daha frikik bile vermedi fotolarda![]()
Sensin kışkırtıcı melaunların başı :ssd (zaten herkes kışkırıyor mesajlarımdanhalk zaten kararını verdi panpa))
nesi kışkırtıcı be siz bir dünya starına laf ederken bişi yok da ben olanı söyleyince mi suç.ss
esas kışkırtıcı bu @mrt-06 .ss
yuh lo 12 yi bırak 10 alan dizi yok ortada
hadsize bak dilini kesmeli artık senin 😱
nasıl en seilen karakterler arasında değildisoraslım @destere @sürgünüm @Forumdash @HachiKo @sokak sanati na
ne çıplağı kız daha frikik bile vermedi fotolarda![]()
ben gerçekleri söylüyorumSensin kışkırtıcı melaunların başı :ssd (zaten herkes kışkırıyor mesajlarımdan)
zamanında aynısı Tuba için de çıkmştı araplar 2.5 milyon liraya ev aldı diye menajeri yalanlamıştı uydurmaysa yalanlanır panpa:::::::::Uydurma haber olduğu açık )))
orada 3.seçilmişti hem orada @destere gibi totoşlar vahide teyze resmi görünce hürreme oy vermemiştiayolll sen değilmiydin burada muhteşem yüzyıl anketi yapan orda gördük meryemi nekadar seviyorlar mustafamı nigr hatunmu ne geçmişti galiba hürremi senin hürremini sadece sen tutuyordun![]()
kanal d batiyimiş zatibak o zaman senden bile çok savunurum tabi KA'ya bit şey olmazsa.![]()
eee ben farklı birşeymi diyorum cnm my fanları hürremden daha çoks eviyor bazı karakterleri diyorum @cookies bu forumda yağılan ankettede gördük 3.olmuş işteeben gerçekleri söylüyorum
zamanında aynısı Tuba için de çıkmştı araplar 2.5 milyon liraya ev aldı diye menajeri yalanlamıştı uydurmaysa yalanlanır panpa:::::::::
orada 3.seçilmişti hem orada @destere gibi totoşlar vahide teyze resmi görünce hürreme oy vermemişti
kanal d batiyimiş zati![]()
Aa melun o zaman forumdakiler meryem hep 1 numara olmalidir.eee ben farklı birşeymi diyorum cnm my fanları hürremden daha çoks eviyor bazı karakterleri diyorum @cookies bu forumda yağılan ankettede gördük 3.olmuş iştee![]()
Bunu menejeri uydurmuştur zati meryemi gündeme tutmak için atamadığı takala yok))) bu kızı böyle şişirip bir yapımcıya kakalayacaklar ama patlama olasılığı yüksek)))ben gerçekleri söylüyorum
zamanında aynısı Tuba için de çıkmştı araplar 2.5 milyon liraya ev aldı diye menajeri yalanlamıştı uydurmaysa yalanlanır panpa:::::::::
orada 3.seçilmişti hem orada @destere gibi totoşlar vahide teyze resmi görünce hürreme oy vermemişti
kanal d batiyimiş zati![]()
tabe canım hatta cannes da kıza özel partiye de menajeri düzenlediBunu menejeri uydurmuştur zati meryemi gündeme tutmak için atamadığı takala yok))) bu kızı böyle şişirip bir yapımcıya kakalayacaklar ama patlama olasılığı yüksek)))
onlar vahide teyxzeyi sevimiydieee ben farklı birşeymi diyorum cnm my fanları hürremden daha çoks eviyor bazı karakterleri diyorum @cookies bu forumda yağılan ankettede gördük 3.olmuş iştee![]()
Menejerler ne iş yapar bilin mi)))tabe canım hatta cannes da kıza özel partiye de menajeri düzenledi))
onlar vahide teyxzeyi sevimiydi![]()
panpa meryemin menajeri 2 ay önce olduMenejerler ne iş yapar bilin mi)))
Göreceğiz hacı))) akil var mantık var meryeme dubaiden niye ev alsınlar hadi turkiyeden alsalar anlatım kız diziyi dubaide mi çekecek. Kız tims deyken otel odalarında sürülüyordu)))panpa meryemin menajeri 2 ay önce oldu) öncesinde de dolu haber çıkıyordu yani menajerlik bir iş değil
Yapim sirketinin kökeni Arabistan olduğu icin almis olabilirlerGöreceğiz hacı))) akil var mantık var meryeme dubaiden niye ev alsınlar hadi turkiyeden alsalar anlatım kız diziyi dubaide mi çekecek. Kız tims deyken otel odalarında sürülüyordu)))
belki dizi orada da çekilecek sonuçta türk-arap ortak yapımıGöreceğiz hacı))) akil var mantık var meryeme dubaiden niye ev alsınlar hadi turkiyeden alsalar anlatım kız diziyi dubaide mi çekecek. Kız tims deyken otel odalarında sürülüyordu)))