Kadın Eli Değince 9.Bölüm

Bölümü Nasıl Buldunuz ?

• 10

Oy: 6 100.0%
  • 9

Oy: 0 0.0%
  • 8

• 7

• 6

• 5

• 4

• 3

• 2

• 1

• Kullanılan toplam oy
    6
O değilde foruma geldiğimden beri bu dizin var. :F
Gayet güzel olmuş , yeni okuma fırsatı buluyorum eline sağlık. :)
Süper bir final bekliyoruz :D

O değilde foruma geldiğimden beri bu dizin var. :F
Gayet güzel olmuş , yeni okuma fırsatı buluyorum eline sağlık. :)
Süper bir final bekliyoruz :D
hahaha evet mayıs ayında yazmıştım 5 aydır var yanı 10 bölümlük birşeyi 5 aya yaydım:F
tam anlamıyla yabancı dizi tadında oldu hem doğa üstü fantastik hem 10bölümlük hemde zırt pırt uzun aralar verildi yabancı dizilerdekı gibi:F

hahaha evet mayıs ayında yazmıştım 5 aydır var yanı 10 bölümlük birşeyi 5 aya yaydım:F
tam anlamıyla yabancı dizi tadında oldu hem doğa üstü fantastik hem 10bölümlük hemde zırt pırt uzun aralar verildi yabancı dizilerdekı gibi:F
Aralar yakışmadı sana ama. :(
Yeni dizi var mı ?

Aralar yakışmadı sana ama. :(
Yeni dizi var mı ?
cnm kısa bir senaryo yanı sindire sindire yazdım işte hemen bitirmemekle iyi ettim bence:kiki:
yeni projeler bunun son bölümünü yazdıktan sonra düşünücem yeni birşeylerle dönücem tekrar kesinlikle 🙂🙂

At mı Çiğdem'de hoşlanıyor yoksa Jokey mi orayı anlamadım ben. (b) @Çiğdem-
at çiğdemden hoşlandığı için çiğdemin oda peşinden gidiyor jokey tamamen kurban gibi birşey oldu hahaha en son diğer kaçak atla yurt sınırına doğru gidiyordu:F

cnm kısa bir senaryo yanı sindire sindire yazdım işte hemen bitirmemekle iyi ettim bence:kiki:
yeni projeler bunun son bölümünü yazdıktan sonra düşünücem yeni birşeylerle dönücem tekrar kesinlikle 🙂🙂

at çiğdemden hoşlandığı için çiğdemin oda peşinden gidiyor jokey tamamen kurban gibi birşey oldu hahaha en son diğer kaçak atla yurt sınırına doğru gidiyordu:F
Bekliyoruz o zaman. :A

Allah iyiliğini versin. :)

Yine çok güzel olmuş eline sağlık @Çiğdem- :)

Final geldi çattı demek çok özleyecez dizini, yeni projelerini de bekliyoruz :)