Çiğdemin Zoraki Evliliği 5. Bölüm

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cookies
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Benimde Alper eklersen sevinirim :bhr: sana cvmi yaziyim bekle :
@XanTier in sah matinda ilk 15 bolum basrol
@EnveR in Gitsem diyorumunda basrol
@FahriyEvcen in dizisinde 4. BÖLÜMden itibaren basrol.
@pompy nin dizilerinde herhangi roller.
@Çiğdem- in dizisinde konuk oyunculuklar
@rengarenk in dizisinde kötü baba rolu :) 😉
:)

Seni ekliyorum diziye Eray 😉
Tamam, benim CV'im de pek bir şey yok ama. Kendimi eklemek istemiyorum dizilerime, kimse de yazmıyor zaten. Sen ilk olacaksın. Ben de seni kendi dizime ekleyeceğim, uygun bir rol var elimde. Yan rol, ama idare edersin artık... :)

Bu arada rolüm nasıl olacak acaba? :)

Tamam, benim CV'im de pek bir şey yok ama. Kendimi eklemek istemiyorum dizilerime, kimse de yazmıyor zaten. Sen ilk olacaksın. Ben de seni kendi dizime ekleyeceğim, uygun bir rol var elimde. Yan rol, ama idare edersin artık... :)

Bu arada rolüm nasıl olacak acaba? :)
En ufak bi fikrim bile yok @FahriyEvcen i @Çiğdem- in ikizi yapcam @sürgünüm ü @FahriyEvcen in ve @Çiğdem- in küçük kardesi yapcam ama seni ne yapcagimi bilmiyorum ama yapacagim merak etme bi rol Eray :bhr:

Acaba senide @FahriyEvcen in abisimi yapsam :)
@-potterhead- senin bana yazdığın konuyu uygulamaya basliyorum 😉

En ufak bi fikrim bile yok @FahriyEvcen i @Çiğdem- in ikizi yapcam @sürgünüm ü @FahriyEvcen in ve @Çiğdem- in küçük kardesi yapcam ama seni ne yapcagimi bilmiyorum ama yapacagim merak etme bi rol Eray :bhr:

Acaba senide @FahriyEvcen in abisimi yapsam :)
@-potterhead- senin bana yazdığın konuyu uygulamaya basliyorum 😉
Benim sana vereceğim rolü de açıklayayım, Ozan'ın ikiz kardeşlerinden biri olan İpek'e ilgi duyan, aynı zamanda Deniz'in kardeşi olan genci canlandıracaksın bir aksilik olmazsa... :)

Benim sana vereceğim rolü de açıklayayım, Ozan'ın ikiz kardeşlerinden biri olan İpek'e ilgi duyan, aynı zamanda Deniz'in kardeşi olan genci canlandıracaksın bir aksilik olmazsa... :)
Vay bnm rolumde güzelmiş :bhr:
Parayida konusalim ne kadar verceksin ?
Bn sana 15 bin veririm :)
Bu arada @Yiğitt beni çok kiriyorsun :(