- Reaksiyon puanı
- 19,180
- Puanı
- 1,060
Saol senin rolünü arttirdim bu bölümde 😉Güzel bir bölüm olmuş, ellerine sağlık...
Saol senin rolünü arttirdim bu bölümde 😉Güzel bir bölüm olmuş, ellerine sağlık...
Bu gece okuyacağım canım.
Buradayım, daha yeni okuyabildim. Yine güzel olmuş, hikaye iyi gidiyor...
Teşekkürler begendigin icin senin gercek adin ne senide ekliyim @FahriyEvcen ve @sokak sanati ile beraber 😉Buradayım, daha yeni okuyabildim. Yine güzel olmuş, hikaye iyi gidiyor...
Eray. Seninki ne peki? Ben de seni eklerim belki...Teşekkürler begendigin icin senin gercek adin ne senide ekliyim @FahriyEvcen ve @sokak sanati ile beraber 😉
Benimde Alper eklersen sevinirim sana cvmi yaziyim bekle :Eray. Seninki ne peki? Ben de seni eklerim belki...
Tamam, benim CV'im de pek bir şey yok ama. Kendimi eklemek istemiyorum dizilerime, kimse de yazmıyor zaten. Sen ilk olacaksın. Ben de seni kendi dizime ekleyeceğim, uygun bir rol var elimde. Yan rol, ama idare edersin artık...Benimde Alper eklersen sevinirim sana cvmi yaziyim bekle :
@XanTier in sah matinda ilk 15 bolum basrol
@EnveR in Gitsem diyorumunda basrol
@FahriyEvcen in dizisinde 4. BÖLÜMden itibaren basrol.
@pompy nin dizilerinde herhangi roller.
@Çiğdem- in dizisinde konuk oyunculuklar
@rengarenk in dizisinde kötü baba rolu 😉
Seni ekliyorum diziye Eray 😉
En ufak bi fikrim bile yok @FahriyEvcen i @Çiğdem- in ikizi yapcam @sürgünüm ü @FahriyEvcen in ve @Çiğdem- in küçük kardesi yapcam ama seni ne yapcagimi bilmiyorum ama yapacagim merak etme bi rol ErayTamam, benim CV'im de pek bir şey yok ama. Kendimi eklemek istemiyorum dizilerime, kimse de yazmıyor zaten. Sen ilk olacaksın. Ben de seni kendi dizime ekleyeceğim, uygun bir rol var elimde. Yan rol, ama idare edersin artık...
Bu arada rolüm nasıl olacak acaba?
En ufak bi fikrim bile yok @FahriyEvcen i @Çiğdem- in ikizi yapcam @sürgünüm ü @FahriyEvcen in ve @Çiğdem- in küçük kardesi yapcam ama seni ne yapcagimi bilmiyorum ama yapacagim merak etme bi rol Eray
Acaba senide @FahriyEvcen in abisimi yapsam
@-potterhead- senin bana yazdığın konuyu uygulamaya basliyorum 😉
Vay bnm rolumde güzelmişBenim sana vereceğim rolü de açıklayayım, Ozan'ın ikiz kardeşlerinden biri olan İpek'e ilgi duyan, aynı zamanda Deniz'in kardeşi olan genci canlandıracaksın bir aksilik olmazsa...
Para mevzuları için daha erken, onu zaman gösterecek...Vay bnm rolumde güzelmiş
Parayida konusalim ne kadar verceksin ?
Bn sana 15 bin veririm
Bu arada @Yiğitt beni çok kiriyorsun
Ayol ne zaman konuscaz diziye eklendikten sonramiPara mevzuları için daha erken, onu zaman gösterecek...
Çünkü o dizinin başrolü. Hem yapımın adı "Çiğdem'in Zoraki Evliliği" zaten...Ayol ne zaman konuscaz diziye eklendikten sonrami
Mesela dizide @Çiğdem- 65 bin aliyor
15 bin vercem iste daha azini verememÇünkü o dizinin başrolü. Hem yapımın adı "Çiğdem'in Zoraki Evliliği" zaten...
Benim parada pulda o kadar gözüm yok açıkçası. 10 bin yeter işte...
Ben de sana 15 bin vereyim o zaman. Anlaştık...15 bin vercem iste daha azini veremem