Teşekkürler yorumun için, ama millet görmemekte ısrar ediyor resmen...Waoovvv çok iyi olmuş @aserat54 ellerine sağlık yaa şıp diye okudum hiç takılmadım düz anlaşılır cümlelerle ilerlemişsin ki buda okumayı kolaylaştırmış,akıcı ve net olmuş ,tek sorun senaryonun biraz daha açılması,o da tamam olursa on numrara olur benden demesi🙂
Sana unutmam dedim,unutmadımda ama senden ses yok hiç hatırlatmak için 🙂 bizim forumun milleti okumayı sevmez böyle uzuncana ama o işteki emeği düşünen kişiler eksin okur zaten okuyanda pişman olmuyor tekrardan eline sağlıkTeşekkürler yorumun için, ama millet görmemekte ısrar ediyor resmen...
Bu bölüme benim senaryomdan dolayı protestolar bazı vadicilerSana unutmam dedim,unutmadımda ama senden ses yok hiç hatırlatmak için 🙂 bizim forumun milleti okumayı sevmez böyle uzuncana ama o işteki emeği düşünen kişiler eksin okur zaten okuyanda pişman olmuyor tekrardan eline sağlık
Teşekkürler. Evet, ben unuttum bu sefer. Sağlık olsun...
Ne demek istiyorsun?Bu bölüme benim senaryomdan dolayı protestolar bazı vadiciler
Önce kimler bakmış kimler bakmamış ona bakayım ayarlıyacağım@gözlemci, bu duyurma konusunda bana yardım edebilirsin, ben duyuramıyorum. Yani, herkes reklam muamelesi yapıyor. Bir şeyler yapabilirsen çok memnun olurum. Şimdiden teşekkürler...
Ne demek istiyorsun?
Çok teşekkür ederim, inşallah işe yarar. Bir sorun olursa haber veririm sana zaten. Tekrar teşekkürler...Önce kimler bakmış kimler bakmamış ona bakayım ayarlıyacağım
@sürgünüm, @Bully, @denizz19, @gözlemci, @sokak sanati, @Çiğdem- , @Ice_Cool_23, @ozgur2113,@Harunnn60, @yatutarsa, @OzaN, @Yiğitt ,@Forumdash, @ABAY_06, @xemrexxx, @hayret bi şey, @HachiKo, @Billy Kane, @Yakamoz-Asi, @eros, @kvp-medya, @*YıldırıM*
Arkadaşlar sizlerden destek bekliyorum geçen hafta beğenenler neden bu hafta senaryoya bakmamakta ısrarlı anlamış değilim @aserat54 arkadaşımızın bu mis gibi sıcacık projesine desteklerinizi lütfen esirgemeyin
@Harunnn60 neden bakmıyorsun halen ? ya @Çiğdem- sen niye buralarda yoksun ,@sürgünüm sen de beğenmişsin okumanı tavsiye ederim 🙂 @OzaN senin senaryoyu benimsediğini zannediyorum okumanızda yarar var
@aserat54 benden bu kadar yapabilceğim başka birşey olursa her zaman buralardayım 🙂
Rica ederim ama dediğim gibi forum birazcık okuma konusuna gelince tembelleşiyor ,okuyan sayısı baya az çıkıyor endişe etme benimde senaryolarım 3 aşağı 5 yukarı aynıÇok teşekkür ederim, inşallah işe yarar. Bir sorun olursa haber veririm sana zaten. Tekrar teşekkürler...
Gelecek bölümde olacaksın, ondan sonrasını da zaman gösterecek artık. Malum, bir sürü karakter var...
Dediğim gibi ancak bu kaar oluyor da, "güzel olmuş"un yanına niye üzgün surat koydun?Eline, emeğine sağlık. Dediğim gibi bugüm okudum gayet keyifli olmuş ilk bölüme göre daha iyi. Biraz daha kısa yazabilirsin ama, kolay okunması için. Son sahnediki "korkuyorum" repliği çok güzel olmuş.
Sahne duygusallığından dolayı "" kullandım.Dediğim gibi ancak bu kaar oluyor da, "güzel olmuş"un yanına niye üzgün surat koydun?
Tamam, sahnenin etkisi geçtiyse ne mutlu. Ayrıca diğer üyelerin diziyi görmesi için de birazcık bile olsa yardım edebilirsen mutlu olurum, kimse görmüyor resmen...Sahne duygusallığından dolayı "" kullandım.
Bence takipçilerin gayet var zamanla görür daha fazla kişi de. 🙂Tamam, sahnenin etkisi geçtiyse ne mutlu. Ayrıca diğer üyelerin diziyi görmesi için de birazcık bile olsa yardım edebilirsen mutlu olurum, kimse görmüyor resmen...
Yorumun için teşekkürler, 3. bölüm için yorumlarını da bekliyorum...Eline sağlık güzel bölüm olmuş. Bu işte yeteneklisin belli ki, okurken gözümde canlanıyor hikaye.
Uzunluk aslında öyle çok da uzun değil ama maalesef okumaya üşenen bir toplumuz çoğu zaman ve her zaman da bu kadar uzun bir yazıyı okumaya vaktimiz olmayabiliyor. (Ya da kendimizi vaktimiz olmadığına inandırmış oluyoruz.) O nedenle biraz daha kısa olabilir okuyucu kitlesini genişletmek adına.