Çiğdemin Zoraki Evliliği 5. Bölüm

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cookies
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cookies

Tecrübeli Üye
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
19,180
Puanı
1,060

Cigdemin zoraki evliligi 5. Bölüm "Aşk nasıl bir sey "

1. Sahne - Yıldırım - Düğün-

Migrenim tuttuğu için gelin odasına geçtim.Oradaki koltuğa oturdum ve gözlerimi kapadım.
Gözlerimi açtım ve etrafı incelemeye başladım incelerken kardesimin telefonunu fark ettim biri ariyordu ama sessizde olduğu için duyulmuyordu.
Ayağa kalktim telefonu aldım ve açtım arayan Selimdi.
" Bana bak bi daha kardesimi arama piç kurusu " dedim.
"Pardon biz yanlış aradık galiba halbuki telefonda Prensesim diye kayıtlıydı" dedi bi kız sesi.
"Yok yok doğruda Selimin telefonunun sizde ne işi var ?" dedim telaşla.
"Selim Bey bi trafik kazası geçirdi yani intihar etti kendisini arabayla beraber boğaza atmış. Telefonu Z1 olduğu içinde zarar görmemiş bizde telefonun rehberinde gezerken Prensesim diye birini gördük ve bu numarayı aradık " dedi.
" Öldü mü ? " dedim yarı ağlamakli bi sesle.
"Hayir ölmedi ama durumu çok ağır" dedi.
"Hangi hastanedesiniz ? " dedim.
Oda hastanenin adını verip telefonu kapattı...

2. SAHNE - ENVER -DÜĞÜN -
Çiğdemle Can dans ederken Aslı kapidan iceriye girdi.Ben dahil herkes ona bakiyordu.Kirmizi bir elbise giymişti ve çok seksi gözükuyordu.
Etrafa şöyle bi bakti sonra gözlerimiz buluştu ve bana gülümsedi.
Bana doğru yürümeye başladı ve yanima geldigindeyse dudaklarima yapıştı.Ben biraz şaşırdım ama sonra karşılık verdim.
Biz öpüsurken etraftakiler bizi alkışlamaya başladılar.Ben utanmaya başlamıştım öpüsmeyi birakmaya çalışıyordum ama Aslı izin vermiyordu.Üstümüze gül yapraklari attilar.
Tam Aslı daha ileri gidecekti ki Can " Durun yeter başka bi yerde yapın şu işi" dedi.Sonra herkes gülmeye başladı . Çiğdem dışında Çiğdem biraz hüzünlü gibiydi . Çiğdemin yanına doğru yürümeye çalıştım ama Aslı beni arkamdan yakaladı ve çıkışa yonlendirdi...

3. SAHNE - ÇIĞDEM - DÜĞÜN-

Enverle o kızın öpüşmesi beni üzmustu heralde sebebi 3 gün önce olan yakinlasmamizdandı.
Ben bunlari düşünürken abim "Çiğdemmm " diye iceriye girdi ben dahil herkes ona korkarak bakiyorduk.
Ben "İnşallah kötü bisey olmamıştır abi" dedim.
O kafasını önüne eğdi off kesin kötü bisey olmuştu
O " Selim intihar etmis şu anda hastanedeymis" dedi ve bende kayış koptu başım dönmeye başladı ve yere doğru düştüm son hatırladığımsa Canın beni tuttuğuydu....

4. SAHNE- EMRE- TUVALET--
Ben ellerimi yıkarken iceriye Metin girdi ve kapıyı kilitledi sonraysa yaşlı kostümünü çıkarıp "Ohh be dünya varmış " dedi.
Ben ellerimi yikamayi biraktim ve kağıt havlu makinesinden kağıt alıp ellerimi sildim.Sonra ona doğru döndüm ve ona bağırdım "Sen malmisin daha kabinleri bile kontrol etmeden iceriye girip üstünü çıkarıyorsun Allahtan kabinler boş hemen üstünü değiştir bende kızımın yanina gideyim " dedim ve kapının kilidini cevirip kapıyı açtım.

Açtığım gibi donakaldim kapida Kaan'ın küçük oğlu Enver vardi...

4528d829d4341a35dabda828d9df3842.jpg

Son düzenleme:
Güzel olmuş roman havasından senaryo havasına bürünmüş . ama konu daha sahici olsa daha çok etkili olurdu

Telefonu Z1 olduğu için su geçirmemişti :F Ay çok güldüm buraya. Çok güzel olmuş canım emeğine sağlık. :) @cookies

kısa olması daha iyi olmuş bence cnm daha anlaşılır olmuş selim ölmez umarım oraya gitmem lazımdı benim 🙂🙂🙂

Güzel olmuş roman havasından senaryo havasına bürünmüş . ama konu daha sahici olsa daha çok etkili olurdu
Teşekkürler begendigin icin :bhr:

Konu bencede sahici degil ama en iyi bu konuyu yazabiliyorum
Telefonu Z1 olduğu için su geçirmemişti :F Ay çok güldüm buraya. Çok güzel olmuş canım emeğine sağlık. :) @cookies
Aynen :kiki: aklima bisey gelmedi o sahnede bnde Z1 i kullaniyim dedim :kiki:

Begensigin icin tesekkurler seni @Çiğdem- in ikizi olarak siziye sokacagim :)