En Favori “Diğer” Kazananları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Onay için yazmıştım, doğru adreste olduğumu biliyordum :Z

@Bully ile planladığınız etkinlikten sonra ajandaya beni yazar mısınız Sayın Adminim? :D

Tarihi bana söyleyince öneri ve aday toplama konusunu açarım :)
Çok ard arda yapıp tüketmeyin, sonra üyelerde belli bir süre sonra söyleniyor.
Biz bu ay içinde yapacağız. Mart ayında planladığımız bir şey yok ama başka üyelerin şarkı etkinliği gelecek.
Ben ve Bully Şubat ve tahmini Mayıs olarak bir şeyler yapacağız. Sonrası sonbahar.
Laaaaa önce telif hakkı diye birşey vardırrrr.. cıkxxx cıkxxxx. :bağır::bağır::bağır:. @Royal_Highness

Valla En Favroi hayvanı yeniden başlatır kedi elensin diye herşeyi yaparımmm :F:F:F:F
Ben senle yapacak sandım 😱 yoksa tabii ki bu tarz şeylerde önceki açanın hakkıdır. Geçen sende bahsetmiştin yeni versiyonu olarak.
@Royal_Highness sadece kendisi yapmak istiyorsa sıfır bir fikir ile gelmeli.

Biz bu ay içinde yapacağız. Mart ayında planladığımız bir şey yok ama başka üyelerin şarkı etkinliği gelecek.
Ben ve Bully Şubat ve tahmini Mayıs olarak bir şeyler yapacağız. Sonrası sonbahar.

Ben senle yapacak sandım 😱 yoksa tabii ki bu tarz şeylerde önceki açanın hakkıdır. Geçen sende bahsetmiştin yeni versiyonu olarak.
@Royal_Highness sadece kendisi yapmak istiyorsa sıfır bir fikir ile gelmeli.
rüzgargülü. söyleyince royal talip olmuş yeniden yapmaya .

ben takılıyorum. ben içeceği yapacam. sonra

ms gelsin artık. candan erçetin ile yarım kalan hikayem var :F:F:F

düz aynı seçenekler olmamalı bunuda düşünmek gerekir.
En favori Güzel gibi farklı isimler ekleniyor belirli sürelerde. Onun gibi bir şey.

Valla ne yaparsanız yapın. Yeterki önce kendi aranızda anlaşın. Eski etkinliklere el atılacakken en önce en son yürütenden onay alıp sonra yetkili kişiye sorulmalı. Yetkili kişiler her zaman hakim olamıyor en son kim açmış diye.

Mart ortası gibi boş olursa yaparız :)
Laaaaa önce telif hakkı diye birşey vardırrrr.. cıkxxx cıkxxxx. :bağır::bağır::bağır:. @Royal_Highness

Valla En Favroi hayvanı yeniden başlatır kedi elensin diye herşeyi yaparımmm :F:F:F:F
Tamam yav sana telif bedeli olarak 1 şişe Scotch göndeririz :F:F

İyi hepsini sen yap da zamanın hep etkinliklere gitsin madem :T: :T:
En favori Güzel gibi farklı isimler ekleniyor belirli sürelerde. Onun gibi bir şey.

Valla ne yaparsanız yapın. Yeterki önce kendi aranızda anlaşın. Eski etkinliklere el atılacakken en önce en son yürütenden onay alıp sonra yetkili kişiye sorulmalı. Yetkili kişiler her zaman hakim olamıyor en son kim açmış diye.
Çok haklısın :ok: Erinç abi onay vermezse başka fikirler düşüneceğim mecbur :A

En Favori Kült Dizi için onay rica ediyorum:A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
En Favori Kült Dizi için onay rica ediyorum:A
Bu konuşmanın devamını Dm’de yaptık.
Es geçildiği sanılmasın diye belirtmiş olayım okuyanlara.

En Özlenilen Dizi konseptimizin aynısı düşünülmüş. Onun 1990-2009
2010-2015’i yapılmıştı.
Geçenlerde bahsettiğimiz gibi 2016-2020 yolda :Z

Ayrıca böyle kapsamlı etkinlikler Dm’de bahsedilir :A

Forum İstatistikleri

Konular
173,021
Üyeler
8,483
Son Üye
justking