TV8 Survivor 2025 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Farketmez kırmızı kadınları full kötü istatistikte :X sultanın yerine serenay giderse Acun Merve Aydın ı getirsin baş düşmanı gittiği için kabul eder yoksa o takımın işi zor:A
Aynen duygusal davranıyoruz ama Sema dışındaki kızlarımız kötü :A

Merve Aydın gelip Düzcespor'un havasını söndürmeli :A

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx
Aynen duygusal davranıyoruz ama Sema dışındaki kızlarımız kötü :A

Merve Aydın gelip Düzcespor'un havasını söndürmeli :A
Seda gelmeyecekmiş. Nefise de yurt dışında bir yarışmaya katılıyormuş

Damla gelmez geçen sene ezildi

Seçenekler az nagihan, elif gören ya da Merve Aydın

• Güldürdün
Reactions: Bully
Maalesef @Dosi ingilizve biliyor yoksa total @mrt-06 yı kandırırdık :A

Neyse bişi demiyorum zaten önceden belliydi o herifin ne olduğu , ama Acun üstü biri o herif ABD,Almanya vb. Yarışmalara katılıp kazandı ,millet ucuzluk seviyor demek ki
------

@serhatt ın gözler aramış :A

------

Diva tosunum @MasacRE nün sultanı pert etti:A

Allah seni kahretmesin :F Dünden beri geveleyip ben ve @Zeyno ‘a neden açtırmaya çalıştın anladım şimdi.
Ses ile çok oynanmış. Bu onun sesi olamaz :A sözlerini düzgün seçse bir şeyler olurmuş.

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx and Zeyno
Allah seni kahretmesin :F Dünden beri geveleyip ben ve @Zeyno ‘a neden açtırmaya çalıştın anladım şimdi.
Ses ile çok oynanmış. Bu onun sesi olamaz :A sözlerini düzgün seçse bir şeyler olurmuş.
on numara olmuş işte @TenTen de çok beğenmiş :A:A

zaten türkiyede kimse rezil olamaz ki :F:F

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Şimdi YouTube da bir video paylaşıldı. (24 saat ancak olmuş) O videoyu buraya atsam topluluk kuralları gereği video buradan anında silinir. Ama YouTube da alenen yayınlanıyor.
Video da olan kişide bu yarışmadan biri. Acun bu medya sektörüne büyük zararlar vermiştir. Bu konuda mikrofonları @xemrexxx çeviriyorum. Sendeyim @xemrexxx

Allahtan bu @xemrexxx kişisini tanıyoruz da düşmedik tuzağına :A
Çok gerçekçi olmuş @Bully pert :A:A

@MasacRE @Angelica @Yakamoz-Asi @The_Erinch

• Güldürdün
Reactions: Bully

Forum İstatistikleri

Konular
173,021
Üyeler
8,483
Son Üye
justking