Köstekli Saat Yoksa Aşk Da Yok

xemrexxx

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
161,670
Puanı
1,060
Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat tarafından yazılan diziler Kara Para Aşk ve Karadayı dizilerinin benzerlikleri çok sık konuşulur olmuştu.Bu hafta bu benzerliklere yenileri eklendi.

Karadayı dizisinde Feride karakteri sevdiği adam Mahir'e köstekli saat hediye etmişti.Şimdi ise Kara Para Aşk dizisinde Elif karakteri Ömer'e aynı saatten hediye etti.

Dizide daha önce yaşanan saat farkı hatası bu hafta da devam etti.Roma'ya giden Elif,Ömer ve Metin karakterleri aynı anlarda telefonlarına bakarken saatler farklıymış.
onsekizkırkbir.png
ondokuz41.png
,.jpg

@destere @Forumdash @gizem ak @Çiğdem- @beyazsoy @sürgünüm @ABAY_06 @mrt-06 @yatutarsa @sokak sanati @denizz19 @-potterhead- @Harunnn60 @cookies

Son düzenleme:
Ben sıkıldım bu iki diziden ya . ben ay yapım yerinde olsam madem senaryo bu kadar benziyor kazilanmamamak icin iki diziyi birleştirsin .bu sayade ayni senaryoya iki kez para vermemiş olur))))

Senaristlerin yazdıkları dizilerden etkilenmesi normal, ancak biraz fazla abartıyorlar gibi... :)

Konudaki resmi görünce "eyvah [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] 'da samsung reklamı yapıldı da ben mi görmedim dedim" (kıs kıs)

MY'de uçak geçiyordu dimi (kıs kıs)
o kadar dikkat etmedim [HASHTAG]#hurremeryem[/HASHTAG] güzelliğine bakiyidim o sırada:X
ayrıca konu değiştirme çabaları gibi total hareketlerde bulunmayalım konu zaten içerisindeki diziler nedeniyle yeterince total:X

o kadar dikkat etmedim [HASHTAG]#hurremeryem[/HASHTAG] güzelliğine bakiyidim o sırada:X
ayrıca konu değiştirme çabaları gibi total hareketlerde bulunmayalım konu zaten içerisindeki diziler nedeniyle yeterince total:X
İşine gelmeyince
Konu filan değiştirmedim. Olurda görünürse MY gibi teknik hata der geçerim yada "O kadar dikkat etmedim [HASHTAG]#Feride[/HASHTAG] 'min güzeliğine bakiydim o sırada:X" derim.

İşine gelmeyince
Konu filan değiştirmedim. Olurda görünürse MY gibi teknik hata der geçerim yada "O kadar dikkat etmedim [HASHTAG]#Feride[/HASHTAG] 'min güzeliğine bakiydim o sırada:X" derim.
de panpa önemli değil :A sen zaten sadece güzelliğe yakışıklılığa bakıyon normaldir:F

Köstekli saat zaten klişe olduğu için pek dikkat çekmedi ama senaristler Karadayı'dan faydalanıyorlar bayağı küçük şeylerde.

onu da sayalım 7 de 2 olsun :F hatta barış falay ı da sayıyorum hatrın için 7 de 3 :F büyük başarı işte oyuncuya verilen değer:A
Seranayı da say, senin için ben YGA'daki kızı da sayıyorum. Hadi forumda Enginci vardı onun için Engin'i de sayalım.