amaç burada imzaları paylaşmakAynı konuda paylaşmışsın bir önceki sayfaya bak. Burada tek farkı imzalı fotosu var o kadar.
![]()
amaç burada imzaları paylaşmakAynı konuda paylaşmışsın bir önceki sayfaya bak. Burada tek farkı imzalı fotosu var o kadar.
![]()
İnanmadım ama he diyorum.amaç burada imzaları paylaşmak![]()
nolacak gülse de arada tekrar yapiyi yalan dünyadaİnanmadım ama he diyorum.Forumun Ağır AB'sine yakışmadı.
![]()
Ekli dosyayı görüntüle 40377
sultanımın hayranları da ab lik@destere @sokak sanati @mrt-06 @ozgur2113 @HachiKo @gözlemci @KayıpSehir
afişi @cookies hazırlamış zaar mine ve meryem aynı dizidegerçi yapımcıya bakınca @Forumdash ya da @ABAY_06 da olabilir
Ekli dosyayı görüntüle 40376
ne var engin kıvançtan sonra yurtdışında en çok gideri olan erkek oyuncu oyunculuğunu da geliştiriyiBi gidin yaw.Bu kadro nee. Toplama olduğu çok belli ve Engin var.
![]()
ne var engin kıvançtan sonra yurtdışında en çok gideri olan erkek oyuncu oyunculuğunu da geliştiriyi![]()
önemli olan oyunculukİtici ve sevimsiz ve de yakışıklı değil ve de de Meryem'in yanında çok ezik kalmış.![]()
önemli olan oyunculuk![]()
çağataya kim çok iyi ouncu diyor sosyal medyadaki 15-25 yai arası hariçÇağatay'ın izlenme sebebi o zaman ilahi bir şey.![]()
çağataya kim çok iyi ouncu diyor sosyal medyadaki 15-25 yai arası hariç![]()
meryemin yanına yeteneksiz biri yakışmazİşte oyunculuk önemli değil genellemeye bakacaksak.O nedenle Engin'in hiç bir handikapı kalmıyor.
![]()
meryemin yanına yeteneksiz biri yakışmazçok sırıtır meryem çok iyi olduğu için
izlenir mi izlenir @Çiğdem- gibi parlakçı çok![]()
çiğdeme göre öyleYakışıklı değil.![]()
çiğdeme göre öylearaplara göre de öyle hatta pek çok türk kızına göre de öyle
![]()
birisi daha bunu demişti forumda ona dayanarak itici değil benceİtici.![]()
birisi daha bunu demişti forumda ona dayanarak itici değil bence![]()
nealakası var misal meryem ve kenan imirzalıoğlu zinhar olamaz meryem ve kerem bursin de olmaz meryem ve murat yıldırım da olmazMeryem olsa yeter modundasın yani ben kimle tartışıyorum ki.![]()
nealakası var misal meryem ve kenan imirzalıoğlu zinhar olamaz meryem ve kerem bursin de olmaz meryem ve murat yıldırım da olmazuzar da gider
![]()
can ateş ne demek melunMurat Yıldırım olamaz o doğru en iyisi Kıvanç bencede yada Can Ateş olsun yada Alican Yücesoy.![]()
can ateş ne demek melunkıvanç olur engin olur ibrahim çelikkol bile olur
![]()