16 Ekim 2014 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cevaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Vadi hafif yükselmiş ama bi türlü 10 u geçemedik şanssızlık mı desek sistemin sorunu mu desek ne dersek diyelim kıramadık şeytanın kolunu :D

Açık ara yapmışız yine diğer günler bu kadar fark olmuyor zirveyle 2.arasında
Bence kasım ayında 10 reytingi geceçeğiz!
Vadi yine lider ama dünkü bölüm 10 reytingi hak ediyordu
3 arkadaş kötü gidiyor. Atv de bir tek Karadayı izleniliyor başka elde tutacak dizisi yok
aramızda kalsln geçen sene ab grupunda iyiydi bu sezon tersine totali iyi

Bence kasım ayında 10 reytingi geceçeğiz!
Vadi yine lider ama dünkü bölüm 10 reytingi hak ediyordu
3 arkadaş kötü gidiyor? Atv de bir tek Karadayı izleniliyor başka elde tutacak dizisi yok
aramızda kalsln geçen sene ab grupunda iyiydi bu sezon tersine totali iyi

Total ile Ab normalin dışında yer almış bu sefer tabloda.D: Ab'de yüksek hala Aramızda Kalsın.:D

Show kanalın yüzünüde güldüren tek yapım güldür güldür .Yılanların öcüde çarşambayı idare ediyor

kurt seyit ve şura yeni gününde artışa devam edecek. inşAllah.

kurtlar vadisi pusu eski tadını vermiyor izleyiciler totalde düşmüş.. şaşırmadım açıkcası

üç arkadaş harika bir dizi ama kvp ile çakışması çok kötü olmuş diziyi yeni gününe alırlarsa 3 reytingi geçicektir 1.bölümden aldığı reyting oranlarını korucaktır.

özellikle şunu anlamadım.. ali gündoğdunun bir ortağı daha vardı ama artık dizilerinde sadece kendi ismi geçiyor ortağıyla yolları ayrıldı galiba akrabaydılar
kime göre neye göre eski tadı vermiyor bu da yeni moda oldu izlemeyenlerin öne sürdükleri bahane eski tadı vermiyormuşmuş :D bal gibi de veriyor her zamanda müthiş
ayrıca ezbere konuşuyosun totalde düşmüş biz göremiyoruz o düşüşü en yakın rakibini 2 ye katlamış ve geçen haftaya göre artış var
kurt seyit adlı diziyi 9 a katlamış bir vadiden bahsediyoruz :D
izleyen izlemeyen herkese saygımız sonsuz ama izlemeden eski tadı vermiyor falan filan bunlar çok klişe oldu artık
ve aga senin izlediğin dizilere baktığımda kurt seyit 3 arkadaş diper yarım kalp hırsızı başka ne vardı :d hepsi yayınadan kaldırılacak diziler yani vadinin eski tadı vermemesi normal bu dizileri izlersen tabi vermez :D

@cevaa şu tabloyu düzenlesen iyi olacak aga çorba gibi olmuş millet karıştırıyor :D
ya da diğer modlardan biri :D

kime göre neye göre eski tadı vermiyor bu da yeni moda oldu izlemeyenlerin öne sürdükleri bahane eski tadı vermiyormuşmuş :D bal gibi de veriyor her zamanda müthiş
ayrıca ezbere konuşuyosun totalde düşmüş biz göremiyoruz o düşüşü en yakın rakibini 2 ye katlamış ve geçen haftaya göre artış var
izleyen izlemeyen herkese saygımız sonsuz ama izlemeden eski tadı vermiyor falan filan bunlar çok klişe oldu artık
ve aga senin izlediğin dizilere baktığımda kurt seyit 3 arkadaş diper yarım kalp hırsızı başka ne vardı :D hepsi yayınadan kaldırılacak diziler yani vadinin eski tadı vermemesi normal bu dizileri izlersen tabi vermez :D

@cevaa şu tabloyu düzenlesen iyi olacak aga çorba gibi olmuş millet karıştırıyor :D
aga şimdi düzenlemeye çalışırsam daha kötü olur kalsın böyle :D neyini karıştırıyorlar ki AB TOTAL diye yazıyor işte :D

aga şimdi düzenlemeye çalışırsam daha kötü olur kalsın böyle :D neyini karıştırıyorlar ki AB TOTAL diye yazıyor işte :D
yav aga çok mu zor hepsini sileceksin sonra
TOTAL
AB
ABC1

şeklinde sıralayacaksın bu kadar basit :D

ve aga senin izlediğin dizilere baktığımda kurt seyit 3 arkadaş diper yarım kalp hırsızı başka ne vardı :D hepsi yayınadan kaldırılacak diziler yani vadinin eski tadı vermemesi normal bu dizileri izlersen tabi vermez :D

izledim kardeşim. sana dedim izlicem diye.. gece 3te yattım 3 diziyi özetini izleyerek

Vadide cahitin boğduğu ( ismini unuttum ) son sahnede baskın yapılması ömer babanın kardeşlerinin cenazeyi defn etmesi yani demekki izlemişim..

Umarım tilki diziye heyecan katar.. ama ben değil çoğu izleyici eski tadı alamıyor ATV de olsaydı keşke

izledim kardeşim. sana dedim izlicem diye.. gece 3te yattım 3 diziyi özetini izleyerek

Vadide cahitin boğduğu ( ismini unuttum ) son sahnede baskın yapılması ömer babanın kardeşlerinin cenazeyi defn etmesi yani demekki izlemişim..

Umarım tilki diziye heyecan katar.. ama ben değil çoğu izleyici eski tadı alamıyor ATV de olsaydı keşke
ya aga kanal ne farkeder tmm kanal d yi biz de sevmiyoruz ama vadi nerde biz orda
senin asıl izlememe sebebini anladım
çoğu izleyici eski tadı almasa bu dizi bu reytingi A-LA-MAZ.
bu dediğim gibi klişe bi laf eski tadı vermiyor sorsan bunu diyenlere eskiyi de bilmezler vallahi bak adım kadar eminim senin için demiyorum bunu :D

2.senesine giren diziler hemen düşmeye başlarken 12.yılında efsane kelimesinin karşılığı bir dizi hala zirvede hala rakipsiz bana bunun örneğini gösterin DÜNYADA
bu dizi rtg makinası bu kadar basit :D

cumadan sonra devam ederiz herkese hayırlı cumalar

bu sezonun en başarılı yapımı bence Bu Tarz Benim ..... onun sayesinde show ana haberind de reytingleri arttı ....

yav aga çok mu zor hepsini sileceksin sonra
TOTAL
AB
ABC1

şeklinde sıralayacaksın bu kadar basit :D
Düzelttim. :)

Kurtlar Vadisi Pusu geçen haftaya göre yükselmiş TOTAL'de ama 10 üstüne çıkmadıkça tatmin edici sonuçlar olmuyor bizim için. Bakalım ne zaman geçeceğiz 10 reyting barajını. :)

Güldür Güldür Show gayet iyi gitmiş bugün nasıl gidecek merak ediyorum. :)

Kocamın Ailesi düşüşe devam ediyor. :A @sokak sanati

Kanal D Haber yeni sunucuyla çok kötü gidiyor. :)

Düzelttim. :)

Kurtlar Vadisi Pusu geçen haftaya göre yükselmiş TOTAL'de ama 10 üstüne çıkmadıkça tatmin edici sonuçlar olmuyor bizim için. Bakalım ne zaman geçeceğiz 10 reyting barajını. :)

Güldür Güldür Show gayet iyi gitmiş bugün nasıl gidecek merak ediyorum. :)

Kocamın Ailesi düşüşe devam ediyor. :A @sokak sanati

Kanal D Haber yeni sunucuyla çok kötü gidiyor. :)

Geçen hafta yükselmişti bu hafta düşmüş ama toparlayacaktır ama şu net 5'in altına düşmez.:D