Aynen 2 bolumde nefistiSaat 18:00'den beri Kurtlar Vadisi ve reklam izliyorum. Beyaz TV ve Kanal D'den başka kanalda açmadım.
Aynen 2 bolumde nefistiSaat 18:00'den beri Kurtlar Vadisi ve reklam izliyorum. Beyaz TV ve Kanal D'den başka kanalda açmadım.
Urfaliyam Ezelden 00.00 diyor ?12'ye kadar sürmez, iyice abarttınız.![]()
+1 6 dan beri vadi izliyomSaat 18:00'den beri Kurtlar Vadisi ve reklam izliyorum. Beyaz TV ve Kanal D'den başka kanalda açmadım.
Akifin yaninda gordun mu bir an aralarinda bir sey olabilir ama nasil olacak ki dedigim oldubölüm uzun sürecek agalar en azından 30-35 dakka daha izlicez vadimizi
polat erhan ve cahiti bir arada görmek süperdi erhan sonunda aktif olmaya başladı usta ofise geçince o da dönüşünü yapacaktır
dublindeki kızda ne boy var arkadaş dev gibi kadın![]()
bakalım en çok kim yorum yazmış bu akşam kadirin zirve gitti gibiAz mesaja yükleninde 30 sayfa olsun, parmaklarım ağrıdı 18:00'den beri yazıyorum.
Ben yemekte yemedim acımdan ölüyorum.bakalım en çok kim yorum yazmış bu akşam kadirin zirve gitti gibi![]()
Bu bolumu begenmedin galiba yumusak mesajlar atiyorsunbölüm uzun sürecek agalar en azından 30-35 dakka daha izlicez vadimizi
polat erhan ve cahiti bir arada görmek süperdi erhan sonunda aktif olmaya başladı usta ofise geçince o da dönüşünü yapacaktır
dublindeki kızda ne boy var arkadaş dev gibi kadın![]()
Babam Vadi var diye yemegi odaya tasittirdi koltukta yemek yedik dusun gerisiniBen yemekte yemedim acımdan ölüyorum.![]()
bekliyoz bu bölümde çıkacak birşeyler ortayaBen sana ne dedim ihtiyarlarin aga babasidir o
Ömer Baba ihtiyarlarin akil hocasi Aslan Akbeyin,Adil Beyin degmesi bos degil bence
Bölüm o sinyali verdi var ömer baba da bir şeyler ama ne 😕Ben sana ne dedim ihtiyarlarin aga babasidir o
Babam bagirdi 30 dk yazamadim bir sey o arada atsaydim belki 1. OlabilirdimKonuya en çok yorum atan 3 kişi;
1.Sürgünüm
2.Polat Şaşmaz
3.-KADİR-
Ömer Baba ne bıraktı çok merak ediyorum işin içine derin mevzular girecek
Daha iyi aga bizde uzun sürmesini istiyoruz zaten.Urfaliyam Ezelden 00.00 diyor ?![]()
yumuşak mesaj derken neyi kast ettin abi şimdi senBu bolumu begenmedin galiba yumusak mesajlar atiyorsun)))
de get.Babam bagirdi 30 dk yazamadim bir sey o arada atsaydim belki 1. Olabilirdim![]()
23:45 geçe reklam gelicek reklam dönüşü 24:00 biticek yanı suan kesintisiz 45 dakıkamız daha var 🙂🙂🙂12'ye kadar sürmez, iyice abarttınız.![]()