yani bu kadar olur kız bu kadar hoş olmasa hakaret ederdim yaniakifin 2 elini birden bağlamıyor 1 elini brakıyor sonrada akifin önüne silah koyuyor akifin almasını bekliyor![]()
yani bu kadar olur kız bu kadar hoş olmasa hakaret ederdim yaniakifin 2 elini birden bağlamıyor 1 elini brakıyor sonrada akifin önüne silah koyuyor akifin almasını bekliyor![]()
Rus Tilki Andrei , Baltazarı ve Pitbull'u patates edicek patates mekanlarını basıcak heeyt bee.Tiki gelmeden namı geldi korkuda başladı
polat alemdarı tanıyan birisi akifi nasıl bilmiyor 😱😱😱yani bu kadar olur kız bu kadar hoş olmasa hakaret ederdim yani![]()
Akif göz önünde değildi ki hem daha dün katıldı sayılır diziye ablası.polat alemdarı tanıyan birisi akifi nasıl bilmiyor 😱😱😱
demek o kadar tanınmamış pek bizin akif reis pek takmamışlar anlaşılanpolat alemdarı tanıyan birisi akifi nasıl bilmiyor 😱😱😱
ayoll nasıll göz önünde değildi bu değilmiydi boyuna bakmadan polatın koltuğuna oturan nerdeyse aksaçlı oluyorduAkif göz önünde değildi ki hem daha dün katıldı sayılır diziye ablası.![]()
Abartma Polat'ın ayak işlerini yapıyordu.ayoll nasıll göz önünde değildi bu değilmiydi boyuna bakmadan polatın koltuğuna oturan nerdeyse aksaçlı oluyordu![]()
23.43 3.reklamReklam 22:45 yine geçen haftaki gibi 23:30'larda biter. Olsun bunada şükür.![]()
yok ne bitmesi daha bölümde çok olay var en erken 23:30 da biter agaReklam 22:45 yine geçen haftaki gibi 23:30'larda biter. Olsun bunada şükür.![]()
hayırr bu akşam 24:00 biticekmiş yanı 23:45 kadar vadiyi izlicezReklam 22:45 yine geçen haftaki gibi 23:30'larda biter. Olsun bunada şükür.![]()
Ben sana ne dedim ihtiyarlarin aga babasidir oömer baba ''en kral derinci'' çıkacak bu gidişle
Ömer Baba ihtiyarlarin akil hocasi Aslan Akbeyin,Adil Beyin degmesi bos degil bence
Bölüm o sinyali verdi var ömer baba da bir şeyler ama ne 😕Ben sana ne dedim ihtiyarlarin aga babasidir o
12'ye kadar sürmez, iyice abarttınız.23.43 3.reklam
23.58 donua
23.59 bitis aga![]()