13 Ekim 2014 Pazartesi ABD Reytingleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
gotham çok iyi değil
sleepy hollow da düşmüş
bakire jane pek ilgi çekmemiş
@OzaN dizi için çok iyi başlangıç yapmış diyor ya ?
sen niye karamsarsın virgin jane silip süpürecek reytingleri izlemeden öyle bir hisse kapıldım hislerimde yanılmam,
istersen @beyazsoy a sor tahminlerim tutar :)

@OzaN dizi için çok iyi başlangıç yapmış diyor ya ?
sen niye karamsarsın virgin jane silip süpürecek reytingleri izlemeden öyle bir hisse kapıldım hislerimde yanılmam,
istersen @beyazsoy a sor tahminlerim tutar :)
Ben İngiliz değilim hacı anlamam amarikan dizileri @Forumdash bana zorla itikamin orijinalini izletti Türkiye de bu işin önceden yazıldığını (ezel ) ikinci postayı tutmaz türk halkı dedim ama Amerikalılar bir filmi on kez çekiyor izletiyor diyecek bir şeyim yok)))

Ben İngiliz değilim hacı anlamam amarikan dizileri @Forumdash bana zorla itikamin orijinalini izletti Türkiye de bu işin önceden yazıldığını (ezel ) ikinci postayı tutmaz türk halkı dedim ama Amerikalılar bir filmi on kez çekiyor izletiyor diyecek bir şeyim yok)))
virgin jane in konusu harikaymış izlesen bırakamazsın çok namusuna düşkün dürüst ve sevimli sempatik kız jane, okuldaki namısız arkadaşlarına uymayıp dişiyle tırnağıyla didinip bakire kalmayı başarabiliyor böyle hoş bir konusu var :) ben zaten kızın bu direncine şahitlik etmek için izleyeceğim :)

virgin jane in konusu harikaymış izlesen bırakamazsın çok namusuna düşkün dürüst ve sevimli sempatik kız jane, okuldaki namısız arkadaşlarına uymayıp dişiyle tırnağıyla didinip bakire kalmayı başarabiliyor böyle hoş bir konusu var :) ben zaten kızın bu direncine şahitlik etmek için izleyeceğim :)
Ne güzel konusu var))) Amerika dilimlerinde işledi defalarca bu konuyu i hate 10 thing bu konu üzerine

benzerleri olabilir ama benzerlerinde hep kız sonunda pes ediyordu ? bunda ise ölene kadar direnecek jane bakire kalacak :))
Filimde sonunda aşık olacak bakirelik gidecek ama dizinin mantığı her bolum ayni şeyi yani bakireliğini vermemeyi izletecekler bakirelik gittiği an dizi biter zaten

Filimde sonunda aşık olacak bakirelik gidecek ama dizinin mantığı her bolum ayni şeyi yani bakireliğini vermemeyi izletecekler bakirelik gittiği an dizi biter zaten
Sanırım kız kimseyle yatmıadan hamile kalıyordu(b) Hz.Meryem'e atifta bulunur gibi :X Sanırım öyleydi @OzaN ?

Bu da final olabilir. sonuçta doğum yapınca zar yırtılır . sperm bankasından sperm alarakta hamile kalabilir
Yırtılsın :X

Neyse +18'lik değil ama ben yine de +18 olarak spoi içinde yazayım:X
Bi dişardan içeri mudahale yaparak yırtılması var bir de içerden dişarı müdahale yapışarak yırtılması var:X 2. pek olağan şey değil:X İzletmeye değer şimdilik.

ben farklı son bekliyorum kızın dediği gibi sonuna kadar vermiycek, dirayetli kız ? :)

yalnız kız inat etsede tenyoyu etkilemez? tenyoya milleti yetermiş :)

Ergen cocuklar gibi video mu ekliyon ya))
daha atlatamadım ergenliği :))
video eklemeyi zorlaştırmış @OzaN , ,
kopyala yapıştır yapamıyruz ama sırf senin tenyoya olan bağlılığını bildiğim için emek verip ekledim insan bir teşekür eder :)

Son düzenleme: