Ben İngiliz değilim hacı anlamam amarikan dizileri @Forumdash bana zorla itikamin orijinalini izletti Türkiye de bu işin önceden yazıldığını (ezel ) ikinci postayı tutmaz türk halkı dedim ama Amerikalılar bir filmi on kez çekiyor izletiyor diyecek bir şeyim yok)))
virgin jane in konusu harikaymış izlesen bırakamazsın çok namusuna düşkün dürüst ve sevimli sempatik kız jane, okuldaki namısız arkadaşlarına uymayıp dişiyle tırnağıyla didinip bakire kalmayı başarabiliyor böyle hoş bir konusu varBen İngiliz değilim hacı anlamam amarikan dizileri @Forumdash bana zorla itikamin orijinalini izletti Türkiye de bu işin önceden yazıldığını (ezel ) ikinci postayı tutmaz türk halkı dedim ama Amerikalılar bir filmi on kez çekiyor izletiyor diyecek bir şeyim yok)))
Ne güzel konusu var))) Amerika dilimlerinde işledi defalarca bu konuyu i hate 10 thing bu konu üzerinevirgin jane in konusu harikaymış izlesen bırakamazsın çok namusuna düşkün dürüst ve sevimli sempatik kız jane, okuldaki namısız arkadaşlarına uymayıp dişiyle tırnağıyla didinip bakire kalmayı başarabiliyor böyle hoş bir konusu varben zaten kızın bu direncine şahitlik etmek için izleyeceğim
![]()
benzerleri olabilir ama benzerlerinde hep kız sonunda pes ediyordu ? bunda ise ölene kadar direnecek jane bakire kalacakNe güzel konusu var))) Amerika dilimlerinde işledi defalarca bu konuyu i hate 10 thing bu konu üzerine
Filimde sonunda aşık olacak bakirelik gidecek ama dizinin mantığı her bolum ayni şeyi yani bakireliğini vermemeyi izletecekler bakirelik gittiği an dizi biter zatenbenzerleri olabilir ama benzerlerinde hep kız sonunda pes ediyordu ? bunda ise ölene kadar direnecek jane bakire kalacak)
Sanırım kız kimseyle yatmıadan hamile kalıyorduFilimde sonunda aşık olacak bakirelik gidecek ama dizinin mantığı her bolum ayni şeyi yani bakireliğini vermemeyi izletecekler bakirelik gittiği an dizi biter zaten
Bu da final olabilir. sonuçta doğum yapınca zar yırtılır . sperm bankasından sperm alarakta hamile kalabilirSanırım kız kimseyle yatmıadan hamile kalıyorduHz.Meryem'e atifta bulunur gibi
Sanırım öyleydi @OzaN ?
YırtılsınBu da final olabilir. sonuçta doğum yapınca zar yırtılır . sperm bankasından sperm alarakta hamile kalabilir
Evet ilginçlik hamilelikte. Bakirelik üzerinden gitmeyecek yani dizi. Olayların ne üzerinden gideceği ilk bölümden belli oluyor.Sanırım kız kimseyle yatmıadan hamile kalıyorduHz.Meryem'e atifta bulunur gibi
Sanırım öyleydi @OzaN ?
ben farklı son bekliyorum kızın dediği gibi sonuna kadar vermiycek, dirayetli kız ?Filimde sonunda aşık olacak bakirelik gidecek ama dizinin mantığı her bolum ayni şeyi yani bakireliğini vermemeyi izletecekler bakirelik gittiği an dizi biter zaten
Ergen cocuklar gibi video mu ekliyon ya))ben farklı son bekliyorum kızın dediği gibi sonuna kadar vermiycek, dirayetli kız ?
yalnız kız inat etsede tenyoyu etkilemez? tenyoya milleti yetermiş
daha atlatamadım ergenliğiErgen cocuklar gibi video mu ekliyon ya))