Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Ya İlahi sanaaaaa açtımm elimiiiii

ne kasideydi be perşembeden beri her gün dinliyorum insanın içine işliyor resmen

yav polat ın karakterini bilmiyon ki feryat figan karı gibi bağıracak adam mı adam çaresizce ağlıyor bana göre orda polata verilecek en iyi tepki o dur müthiş olmuş çaresizlik
öldüpü belli be aga adam zaten hastaydı ne kurtulması hem ordan sonra ne yapacağıda belli değil bu bölüm görecez

üstteki yorum gördüğün en iyi yorum belli ki adam bu işi biliyor çok hoşuma giden bi yorum oldu
Polatin karakterini biliyorum feryat figanla polatin yapabileceği kadar. Allah aşkına kimin babası öyle ölecek de hastaneye götürmek için cabalamayacak . hafif kendine sorsan polatin tepkisinin yetersiz olduğunu görürsün. Ha oradaki tepkisizlik polatin ölüm karşın daki duruşunun İslami olduğu ölüm karşında kabullenişini göstermek için. Ama yaninda ölen baban için bu tepki olmaz. Babası olur mezara konur polata sonradan öğrenir bu tepkiyi anlatım ve yerinde olur ama bu durumda kendine sorsa herkes bu sahneyi polatin tepkisinin olmadığını anlar.

Polatin karakterini biliyorum feryat figanla polatin yapabileceği kadar. Allah aşkına kimin babası öyle ölecek de hastaneye götürmek için cabalamayacak . hafif kendine sorsan polatin tepkisinin yetersiz olduğunu görürsün. Ha oradaki tepkisizlik polatin ölüm karşın daki duruşunun İslami olduğu ölüm karşında kabullenişini göstermek için. Ama yaninda ölen baban için bu tepki olmaz. Babası olur mezara konur polata sonradan öğrenir bu tepkiyi anlatım ve yerinde olur ama bu durumda kendine sorsa herkes bu sahneyi polatin tepkisinin olmadığını anlar.

bu tepki tam yerinde olmuş o kadar açık ve NET
neyse konuyu kapatalım gerçi seni etiketleyende benim ama :D hep orda 3-4 saniye geçti bitti bölüm sanki 1 saat öyle durmuş gibi konuşuyosun

agalar
efsane ses tilki andrei nin gerçek sesidir
Orhan Ertürk müthiş bi oyuncu ya

mesele ne anlattığı değil aga nasıl anlattığıdır :kiki: harbiden bende anlamadım ama ses kendi sesi ve çok karizma be :D
o değilde bu adamı şefkat tepede dandik bi dublajla oynattılar yok böyle bişey ya :kiki:
aga ses e diğecek birşey yokta biraz ne anlattığını dinliyim dedim kafam şişti yani :F

aga o kadar dinledim dalyanak neymiş anlamadım :kiki::kiki:, neymiş dalyanak peki​
Tövbe tövbe gece gece n harfini başka türlü gördüm:F

neyse agalar ben çıkıyorum hepinize iyi geceler Allah rahatlık versin
perşembe gelse de vadi izlesek ya
bu arada ömer babayla ilgili açtığım konuya yorum falan yapın o kadar yazı yazdım :d

Derviş'in fikri neyse zikride odur derler ya neyse:))))))

abi kendine gel hepimizde o olduda toparladık sen orhan ın sesine odaklanmaya çaılış dalyanak ı falan hiç takma :F:F
Valla ben koptum sese filan odaklanamıyorum:)))))))))

Forum İstatistikleri

Konular
176,602
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy