2 saat 16 dk baya baya uzun sürmüş Nehir'i bırak Selen Soyder varken136 dk galiba neyse ki nehir erdoğan kalitesi izlettiriyi
2 saat 16 dk baya baya uzun sürmüş Nehir'i bırak Selen Soyder varken136 dk galiba neyse ki nehir erdoğan kalitesi izlettiriyi
Nehir super2 saat 16 dk baya baya uzun sürmüş Nehir'i bırak Selen Soyder varken
ağza bak ağzaay tamam star cici star en iyisi star en güzeli starda bir iş düşerse boşuna düşmez starım benim canım benim ))
maç vardı hacı boru muNe oldu Yıldırım Vadiyle aynı oranları alıyordu diyordun Reaksiyon için ne oldu Reaksiyon çökmüş
Bende Nehirciyim hos bi yabancı damati izledim ama guzel kadınBen Selenciyim
iyi oyuncu olmayanları sevmiyim2 saat 16 dk baya baya uzun sürmüş Nehir'i bırak Selen Soyder varken
Valla göre kötü bana göre iyiiyi oyuncu olmayanları sevmiyim
sen mns gruu üyesisin sürgünüm ve destere gibiValla göre kötü bana göre iyi
Bahanelere sığınma hacı Reaksiyonu kimse izlemiyor demek kiağza bak ağza
Hiç yakışmamış sana bu yorum
maç vardı hacı boru mu
yaw heee heeeBahanelere sığınma hacı Reaksiyonu kimse izlemiyor demek ki
Kabul et Yıldırım kardeş Reaksiyon tutmadı üstüne üstlük o kadar reklamını yaptılar en iyi dizi olacak falan görüyoruz en iyi diziyiyaw heee heee
haftayı bekle öyle yorum yapKabul et Yıldırım kardeş Reaksiyon tutmadı üstüne üstlük o kadar reklamını yaptılar en iyi dizi olacak falan görüyoruz en iyi diziyi
Hafta hafta diyorsunda o hafta geliyor yine beklentileri karşılamıyor hadi karadayıyı geçemiyor ulan istanbulu da geçemiyor ?haftayı bekle öyle yorum yap
ya 2 hafta önce ab de 6.5 aldı..Ondan sonra düştü işte maçtan dolayı ama yükselecek bak görürsün..Hafta hafta diyorsunda o hafta geliyor yine beklentileri karşılamıyor hadi karadayıyı geçemiyor ulan istanbulu da geçemiyor ?
Evet
Tesekkurler cevapladigin icin o kadar kisi içinden sen cevapladin
reaksiyonun sırasını bulduysan mesele yokturya pazartesi günü erkek dizisi bir tek reaksiyon var karadayıda aşka bağladılar.ulan istanbul zaten sülalemdeki tüm kadınlar izliyor...
Sn reaksiyon izlemiyomusun ki diziyi bu kadar kötüluyosunreaksiyonun sırasını bulduysan mesele yoktur