Halkın Polisi 63.Bölüm

[HASHTAG]#pompyEmekliOL[/HASHTAG] @pompy artık emekli ol da gençlerin önü açılsın 😛
Küçük ağada şirin mehmetcana asık öyle bisey hissettim geçen sezon deryayı kiskanmasindan
Oyuzden böyle yazdım siz hissetmedinizmi

Son düzenleme:
ayoll beni harun öldürmüş kemiklerimi köpeklere atmış etimide mahalleye dağıtmış töbee yarabbı hahaha :kiki::kiki::kiki:
Seni öldüreni mehmetcan ve ekibi buldu

Çok civitti bu senaryo senaryonun civisi çıktı :kiki: gecen gün kardesime okuttum kız odasina gidip dua okudu :kiki:

Aynen costuruyor çocuk o yuzden sultanlarimizdanda umutlu degilim :)
Kiz kardesin kaç yasinda 7 den kuçükse korkar

Çok civitti bu senaryo senaryonun civisi çıktı :kiki: gecen gün kardesime okuttum kız odasina gidip dua okudu :kiki:

Aynen costuruyor çocuk o yuzden sultanlarimizdanda umutlu degilim :)
hahahahha ayyyyyy haykırdım resmen duamı okudu :kiki::kiki::kiki::kiki:
allah iyiliğini versin cnm akşam akşam hiç güleceğim yoktu
okutma çocuğa böyle şeyler bize bile ağır geliyor kızcağızın rüyasına falan girer :kiki::kiki:

hahahahha ayyyyyy haykırdım resmen duamı okudu :kiki::kiki::kiki::kiki:
allah iyiliğini versin cnm akşam akşam hiç güleceğim yoktu
okutma çocuğa böyle şeyler bize bile ağır geliyor kızcağızın rüyasına falan girer :kiki::kiki:
Zaten yarisinda falan birakmisti okumayi bi daha bana bunu okutma cok sacma demisti :)

Zaten yarisinda falan birakmisti okumayi bi daha bana bunu okutma cok sacma demisti :)
Zaten ben pek buna girmem arka sokaklarda oldu bu hiç arka sokaklar seyretmiyormu 64.bolumunde oldu kahve arkadaslarindan kiskaniyor diye sevgilisini ve arkadaşlarıni kofte yapip mahalleye dağitti @Çiğdem- demi sen seyrettin o bolumu

Zaten ben pek buna girmem arka sokaklarda oldu bu hiç arka sokaklar seyretmiyormu 64.bolumunde oldu kahve arkadaslarindan kiskaniyor diye sevgilisini ve arkadaşlarıni kofte yapip mahalleye dağitti @Çiğdem- demi sen seyrettin o bolumu
Yuh oyle biseymi oldu arka sokaklarda