Küçük ağada şirin mehmetcana asık öyle bisey hissettim geçen sezon deryayı kiskanmasindan[HASHTAG]#pompyEmekliOL[/HASHTAG] @pompy artık emekli ol da gençlerin önü açılsın 😛
Oyuzden böyle yazdım siz hissetmedinizmi
Küçük ağada şirin mehmetcana asık öyle bisey hissettim geçen sezon deryayı kiskanmasindan[HASHTAG]#pompyEmekliOL[/HASHTAG] @pompy artık emekli ol da gençlerin önü açılsın 😛
[HASHTAG]#pompyEmekliOL[/HASHTAG] Emekli olmanın vakti gelmiş @pompy listedesin artık ,Aynen Harun listedeListeye girdimi gerçekten
[HASHTAG]#pompyEmekliOL[/HASHTAG]
Hissetmeyen diziyi izlemiyor demektirKüçük ağada şirin mehmetcana asık öyle bisey hissettim geçen sezon deryayı kiskanmasindan
Oyuzden böyle yazdım siz hissetmedinizmi
Komikti
Ileriki bölumler de canlanır
Dizide kadın Karakter yok yeni bir kadın karakter yarat benceCanlanamaz
Beklerim valla @Çiğdem- doga üstü bi karakter olduğu için
ayoll beni harun öldürmüş kemiklerimi köpeklere atmış etimide mahalleye dağıtmış töbee yarabbı hahahaIleriki bölumler de canlanır
Ahaha Çiğdem hepsi Pompyce senaryo yüzündenayoll beni harun öldürmüş kemiklerimi köpeklere atmış etimide mahalleye dağıtmış töbee yarabbı hahaha
Çok civitti bu senaryo senaryonun civisi çıktı gecen gün kardesime okuttum kız odasina gidip dua okuduayoll beni harun öldürmüş kemiklerimi köpeklere atmış etimide mahalleye dağıtmış töbee yarabbı hahaha
Aynen costuruyor çocuk o yuzden sultanlarimizdanda umutlu degilimAhaha Çiğdem hepsi Pompyce senaryo yüzünden
[HASHTAG]#pompyEmekliOL[/HASHTAG]
Seni öldüreni mehmetcan ve ekibi bulduayoll beni harun öldürmüş kemiklerimi köpeklere atmış etimide mahalleye dağıtmış töbee yarabbı hahaha
Kiz kardesin kaç yasinda 7 den kuçükse korkarÇok civitti bu senaryo senaryonun civisi çıktı gecen gün kardesime okuttum kız odasina gidip dua okudu
Aynen costuruyor çocuk o yuzden sultanlarimizdanda umutlu degilim
Ne 7si 12 yasinda hem korkmadi kız iğrendi @Çiğdem- in etlerinin mahalleye dağıtilmasindanSeni öldüreni mehmetcan ve ekibi buldu
Kiz kardesin kaç yasinda 7 den kuçükse korkar
O normal durum 3.sayfa haberinden yazdim postaninNe 7si 12 yasinda hem korkmadi kız iğrendi @Çiğdem- in etlerinin mahalleye dağıtilmasindan
hahahahha ayyyyyy haykırdım resmen duamı okuduÇok civitti bu senaryo senaryonun civisi çıktı gecen gün kardesime okuttum kız odasina gidip dua okudu
Aynen costuruyor çocuk o yuzden sultanlarimizdanda umutlu degilim
Sen dua et senin senaryonu @mrt-06 veya @Yakamoz-Asi okumuyor simdiye kadar banlanirdin tamam guzel yaziyisun ama bazi yerleri igrenc ozellikle @Çiğdem- Kızin eti kac drfa mahalleye dagitildi kac defa kemikleri kopeklere verildi sayamadimO normal durum 3.sayfa haberinden yazdim postanin
Zaten yarisinda falan birakmisti okumayi bi daha bana bunu okutma cok sacma demistihahahahha ayyyyyy haykırdım resmen duamı okudu
allah iyiliğini versin cnm akşam akşam hiç güleceğim yoktu
okutma çocuğa böyle şeyler bize bile ağır geliyor kızcağızın rüyasına falan girer
Zaten ben pek buna girmem arka sokaklarda oldu bu hiç arka sokaklar seyretmiyormu 64.bolumunde oldu kahve arkadaslarindan kiskaniyor diye sevgilisini ve arkadaşlarıni kofte yapip mahalleye dağitti @Çiğdem- demi sen seyrettin o bolumuZaten yarisinda falan birakmisti okumayi bi daha bana bunu okutma cok sacma demisti
Yuh oyle biseymi oldu arka sokaklardaZaten ben pek buna girmem arka sokaklarda oldu bu hiç arka sokaklar seyretmiyormu 64.bolumunde oldu kahve arkadaslarindan kiskaniyor diye sevgilisini ve arkadaşlarıni kofte yapip mahalleye dağitti @Çiğdem- demi sen seyrettin o bolumu