aga bu çok çok zor, hem seb dua et de bir an önce fragmanı izleyelimBen iyi sabrederim aga dayanacam![]()
aga bu çok çok zor, hem seb dua et de bir an önce fragmanı izleyelimBen iyi sabrederim aga dayanacam![]()
İnsallah cabuk cikar fragman ben izlemem aga rahat olaga bu çok çok zor, hem seb dua et de bir an önce fragmanı izleyelim
aga bu haftada bekletmeselr bari öyle gece yarısına kadar 🙂İnsallah cabuk cikar fragman ben izlemem aga rahat olSiz buralarda spoiler vermeyin yeter
![]()
Bekletirler aga malesefaga bu haftada bekletmeselr bari öyle gece yarısına kadar 🙂
yok aga birşey olmaz aynı oranlarla devam eeder ben zevk almaya bakıyorum artık, sen ne diyorsun ömer baba nın arkasından birşeyler çıkacak mıagalar bu hafta çok büyük bi patlama bekliyorum ömer babanın ölümü büyük bi etki yaptı
izlenme sayıları falan uçmuş durumda herkes adeta mest oldu orda
bu hafta çok ciddi bi patlama olacak görürsünüz
yok aga bişey çıkmaz belki geçmişte dostları sayesinde eline geçen bilgiler vardır ve bunu ölünce açıklaması istenmiştir böyle bişey olur en fazlayok aga birşey olmaz aynı oranlarla devam eeder ben zevk almaya bakıyorum artık, sen ne diyorsun ömer baba nın arkasından birşeyler çıkacak mı
keşke aga , bunu fazlasıyla hak ediyoruz 🙂yok aga bişey çıkmaz belki geçmişte dostları sayesinde eline geçen bilgiler vardır ve bunu ölünce açıklaması istenmiştir böyle bişey olur en fazla
aga ben kesinlikle bu hafta çok büyük bi patlama bekliyorum bu sahne milyonları ağlattı unutma aga etkisini göreceksin
yav sende hala karadayı mı izliyon ne karadayısı arkadaşBizim Josef Karadayiya baya yakismis![]()
hakkımızı geçte olsa alacaz agakeşke aga , bunu fazlasıyla hak ediyoruz 🙂
ikiside bir halta yaramaz agalaryav sende hala karadayı mı izliyon ne karadayısı arkadaş
reaksiyon bin kat daha güzel
hakkımızı geçte olsa alacaz aga
Yok aga özetten izliyorum Karadayıyı yeni bölüm olarak Reaksiyon bakıyorum. Yalnız Karadayı baya güzelleşmiş aşktan eser kalmamışyav sende hala karadayı mı izliyon ne karadayısı arkadaş
reaksiyon bin kat daha güzel
hakkımızı geçte olsa alacaz aga
la olm bana masal anlatma tam bir atv fanısın ya hiç sevmiyorum bu huyunu kanalda siyah ekran oynasa izlersinYok aga özetten izliyorum Karadayıyı yeni bölüm olarak Reaksiyon bakıyorum. Yalnız Karadayı baya güzelleşmiş aşktan eser kalmamış![]()
aga reaksiyon sağlam bi aç istersen harbiden güzel bi aç derimikiside bir halta yaramaz agalaro ses bunlara 10 çeker
Yok artık aga şu sıralar Kanal D fanlığı sardı benila olm bana masal anlatma tam bir atv fanısın ya hiç sevmiyorum bu huyunu kanalda siyah ekran oynasa izlersin![]()
aga ben izleyemem ,yapacak birşey yok, izlemek içimden gelmiyor, 😀 ben o ses e takılıyom@-KADİR- aga reaksiyon harbi manyak bi dizi süper hatta
o hainlikleri bi kenara bırakıp izle bence
reaksiyonda fehminin müziğine çok benzer bi müzik çaldı şimdi çok benziyor![]()
sen bilirsin agaaga ben izleyemem ,yapacak birşey yok, izlemek içimden gelmiyor, 😀 ben o ses e takılıyom