Var, reklam dönüşü izle muhakkak.Arkadaşlar tekrarı başlayacak mı?
Urfalıyım Ezelden hüsran yaşattı bana resmen.![]()
Var, reklam dönüşü izle muhakkak.![]()
Sağolun.Arkadaşlar tekrarı başlayacak mı?
Urfalıyım Ezelden hüsran yaşattı bana resmen.
Olacak...![]()
Nasıl beğenilmemiş??? twitlerde yorumlar gayet olumluDizinin kadrosu güçlü olmasına rağmen, sosyal medyada pek beğenilmemiş.
Ben hala etkisindeyim son sahnenin.Sağolun.Bakalım nasıl olmuş dizi, bayağı övdünüz merak ettim valla.
![]()
Yorumlarandan anladığım kadırıyla bölümde düğüne hazırlık yapılmış. Herhalde sonunda damat kaçmıştır. 😕Ben hala etkisindeyim son sahnenin.![]()
Twitter yıkıldı Urfalıyım Ezelden için. Güzel değilmiydi?Arkadaşlar tekrarı başlayacak mı?
Öyle ama fena yanıltmaca oldu.Yorumlarandan anladığım kadırıyla bölümde düğüne hazırlık yapılmış. Herhalde sonunda damat kaçmıştır. 😕
Damadın kaçacağını başta anladık zaten son sahnede çok dehşet olaylar oldu.Yorumlarandan anladığım kadırıyla bölümde düğüne hazırlık yapılmış. Herhalde sonunda damat kaçmıştır. 😕
Ben hiç beğenmedim eğer izlersen bana hak verirsin aşırı yapay olmuş ve sıkıcı olmuş zar zor izledim... Beğenen olmuştur elbet zevkler renkler...Twitter yıkıldı Urfalıyım Ezelden için. Güzel değilmiydi?
starın sitesinden izlicem ben sen de izle dicem ama rakip kanal sana düşmanArkadaşlar tekrarı başlayacak mı?
Öyle ama fena yanıltmaca oldu.![]()
Yarın erken kalkıcam sonuna kadar izleyemem niye bu kadar sonunu övdünüz ya.Damadın kaçacağını başta anladık zaten son sahnede çok dehşet olaylar oldu.![]()
Sadece damat olayı yoktu çünkü.Yarın erken kalkıcam sonuna kadar izleyemem niye bu kadar sonunu övdünüz ya.![]()
![]()
CanlıTV.com candır.starın sitesinden izlicem ben sen de izle dicem ama rakip kanal sana düşman![]()
Doğu dizilerini pek sevmiyorum. İzlersem yorumumu yazarım yinedeBen hiç beğenmedim eğer izlersen bana hak verirsin aşırı yapay olmuş ve sıkıcı olmuş zar zor izledim... Beğenen olmuştur elbet zevkler renkler...![]()