salı günü mu yayınlamıştın dizini ?kadın eli değince 8.bölümüm
totelde 13,66
abde 6,66
2 gruptada zirvedeyim
salı günü mu yayınlamıştın dizini ?kadın eli değince 8.bölümüm
totelde 13,66
abde 6,66
2 gruptada zirvedeyim
salı günü boş gün cuma gününe gel bakalımevet salı günü 🙂🙂
küçük ağayı geçmişim daha ne istiyorsunsalı günü boş gün cuma gününe gel bakalım
küçük ağaya dizi mi diyorsun sen beküçük ağayı geçmişim daha ne istiyorsun
bundn sonra salı çarşamba yayınlıcamküçük ağaya dizi mi diyorsun sen be
haftada 2 gün yani,final kararından vazgeçtin o zamanbundn sonra salı çarşamba yayınlıcam
yokk salı yada çarşamba yayınalrım demek istedim 2 bölüm sonra final yapıcam en bastan öyle tasarladım 🙂🙂🙂haftada 2 gün yani,final kararından vazgeçtin o zaman
tutan bir diziyi bitirmeye nasıl kıyacaksın yeni dizi projelerinde vardır o zamanyokk salı yada çarşamba yayınalrım demek istedim 2 bölüm sonra final yapıcam en bastan öyle tasarladım 🙂🙂🙂
zaten meslekler bitmeye basladı cnm oyüzden 10 bölüm olarak belirlemiştimtutan bir diziyi bitirmeye nasıl kıyacaksın yeni dizi projelerinde vardır o zaman
Vayy pislik şaka bi yane tebrik ederimkadın eli değince 8.bölümüm
totelde 13,66
abde 6,66
2 gruptada zirvedeyim
sende haklısın, neyse yeni dizini bekliyoruzzaten meslekler bitmeye basladı cnm oyüzden 10 bölüm olarak belirlemiştim
daha fzla meslek üretemiyorum her yayınladığım bölümede çok ilgi gösterdiniz bşarılı şekilde bitiricem 🙂🙂🙂 yeni projeler yapıcam evet bu senaryomu bitirmemi bekliyorum🙂
salı günü yayınlamıstım totelde 13 abde 6 oranlarla zrvede yer almısım 🙂🙂🙂Vayy pislik şaka bi yane tebrik ederim
Haftalikta birincisin totaldesalı günü yayınlamıstım totelde 13 abde 6 oranlarla zrvede yer almısım 🙂🙂🙂
bakkk cnmm haftalıkta bile 1. benmişimHaftalikta birincisin totalde
hiçtee bileee kıskanclıktan çamur atma
Ne kıskançlığı bea burdaki reyting beni bağlamazhiçtee bileee kıskanclıktan çamur atma
şaka diyorum cnm bu başarımda seninde katkın var sizlerin ilgisi sayesinde sonucta 😉😉Ne kıskançlığı bea burdaki reyting beni bağlamaz