Hayır değil.
nursuz [HASHTAG]#nurfettahoglu[/HASHTAG] nun yanındaki kocası değil demi lo @Bully @yatutarsa @mrt-06 @Çiğdem-
ayyyy yeter yanı bu kadını görmekten artık midem bulnıyor
[HASHTAG]#hurremeryem[/HASHTAG] yine @Çiğdem- i çalatıyor @destere yi el el üstünde el şey üstünde bırakıyor
[HASHTAG]#mordevran[/HASHTAG] [HASHTAG]#sehzadeselim[/HASHTAG] sette ediz hun iyi yerden kapmış mahoyu @Bully @yatutarsa @mrt-06
halkın padişahı yine halkın arasında @gizem ak @Harunnn60 @cookies @sokak sanati
ben de ondan yapıyorum neyse bir video gönderiyorum izleayyyy yeter yanı bu kadını görmekten artık midem bulnıyor
Cok tatli çıkmışlarnursuzun yanında bebek bile çirkin sanki @Çiğdem- @Bully @destere @yatutarsa @cookies @Harunnn60 Ekli dosyayı görüntüle 40221
@yakup09 dediğimiz çıktı
[HASHTAG]#hurremeryem[/HASHTAG] yeni dizide tesettüre girecekmiş olay olacak kesin @sokak sanati @cookies @destere @Çiğdem- @mrt-06 @Bully @Harunnn60
kadıncağız altı üstü kapşonlu bişi giymiş ne var bunda@Bully Kumasından tokat yedi mi tam zirvenin şahına erişecek totalciler için
dizi starda olacak stardan 2 ilyonu aldı bile meryemimkadıncağız altı üstü kapşonlu bişi giymiş ne var bunda
Bu sefer uyarı almadan hizaya girmiş olucak hükümet için meroş dizi Atv'de olur
elem keder yapacak bişiyim yok çok şükür dizilerin en büyüğünü savunuyorumdizi starda olacak stardan 2 ilyonu aldı bile meryemim
ayrıca daha alıntı yapamıyon elemden kederden
Elem kedercilere alıntısız cvp yazıyorum. Çok bile anti elem keder dolu üyelere
olabilir nasılsa dizinin starı meryemAlican yucesoy nasıl