Bence bu fotolardan para kazanıyor. Acaba ne kadar alıyor?![]()
[HASHTAG]#meryemuzerli[/HASHTAG] [HASHTAG]#hurremeryem[/HASHTAG] burada çatla @Çiğdem- diyor@destere @Forumdash @mrt-06 @cookies @Harunnn60 @gizem ak @aserat54 @HachiKo
Fotograf basina 10000 DolarBence bu fotolardan para kazanıyor. Acaba ne kadar alıyor?
niiye para kazansın ki almanyadaki arkadaşı çekiyi fotolarıBence bu fotolardan para kazanıyor. Acaba ne kadar alıyor?
Neden kazanmasın? 1-2-3 tamam daha da katlanamam ver paramı ulaaaan!! (aasdsadfsd)niiye para kazansın ki almanyadaki arkadaşı çekiyi fotoları![]()
çok totalsin.ss sultanım için her şey para değilNeden kazanmasın? 1-2-3 tamam daha da katlanamam ver paramı ulaaaan!! (aasdsadfsd)
ab lik konu @RevaN ın ağır ab dizisi tanımı gibi konuYıllardır bu konudan bana etiket geliyor ama bu konun amacını hala anlamadım.![]()
B,lmem ben kimseyi çıkaramadım ama şu kızı bizim dizlerde görmek isterim (kıs kıs kıs kıs ksı)çok totalsin.ss sultanım için her şey para değilsitesine baktım da fotoğrafçının sanki başka ünlüler de var çıkaramadım
http://www.urbanruths.de/portraits.html
@Çiğdem- @destere siz de bakın belki boncuk bulursunuz![]()
bir tanesi var onu her türlü videoda görmek isterizB,lmem ben kimseyi çıkaramadım ama şu kızı bizim dizlerde görmek isterim (kıs kıs kıs kıs ksı)
![]()
bu kız sanki atv'de yayınlanan Taşıyıcı dizisindeki kız gibi. O dizi ülkeler arası ortak bir dizi oldugundan daha çok bi benzettim.bir tanesi var onu her türlü videoda görmek isteriz![]()
bu çökmüş hali gibibu kız sanki atv'de yayınlanan Taşıyıcı dizisindeki kız gibi. O dizi ülkeler arası ortak bir dizi oldugundan daha çok bi benzettim.
![]()
https://www.google.com.tr/search?q=Andrea Osvárt&client=firefox-a&hs=MF2&rls=org.mozilla:tr😱fficial&channel=rcs&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=V71GVI-PGa3G7Aby14D4Aw&ved=0CAgQ_AUoAQ&biw=1655&bih=859
Benziyor mu?
Ne dalga geçiyon (asdsadasd) Bi kaç resmi benziyor ama en çok bu fotoyla Bade İşçil'e de benziyor.bu çökmüş hali gibi![]()
desterenin profiline siteden birini attım şopaerçıkamadı profilindenNe dalga geçiyon (asdsadasd) Bi kaç resmi benziyor ama en çok bu fotoyla Bade İşçil'e de benziyor.
Bence de Meziyet'im (veya Gülfem Hatun diyelim) en güzel çıkanı olmuş, diğerleri de öyle böyle işte...bu da parlak oğlan @Çiğdem- yiter artık peşime bırak derkene
Ekli dosyayı görüntüle 40499 Ekli dosyayı görüntüle 40500
darbeci melun şehzade sakallarını kesince pek bir tipsiz olmuş[HASHTAG]#selenozturk[/HASHTAG] her zamanki gibi müthiş ama
@destere @cookies @mrt-06 @yatutarsa @Harunnn60 @HachiKo @aserat54 @gizem ak
bu da parlak oğlan @Çiğdem- yiter artık peşime bırak derkene
Ekli dosyayı görüntüle 40499 Ekli dosyayı görüntüle 40500
darbeci melun şehzade sakallarını kesince pek bir tipsiz olmuş[HASHTAG]#selenozturk[/HASHTAG] her zamanki gibi müthiş ama
@destere @cookies @mrt-06 @yatutarsa @Harunnn60 @HachiKo @aserat54 @gizem ak