oyunculuğuyla her role oynar merak etmeBak emrecim kadın çok sempatik ama hürremden başka rolde olacağını pek sanmıyorum![]()
oyunculuğuyla her role oynar merak etmeBak emrecim kadın çok sempatik ama hürremden başka rolde olacağını pek sanmıyorum![]()
Hiç araştırmadım bunu dizi başlayınca görecez dediğim gibide olacak görüceksinoyunculuğuyla her role oynar merak etmealmanyadaki rollerini araştır azıcık
hürrem karakterinin üstüne yeni rol oynamak zor ancak meryem başaracaktır zaten kimse hürremi unutturmasını beklemiyordurHiç araştırmadım bunu dizi başlayınca görecez dediğim gibide olacak görüceksin
Umarım öyle olur kimse hürremi unutamayacağı için aaa olmamış hürremken daha iyiydi gibi sesler yükselecek gibihürrem karakterinin üstüne yeni rol oynamak zor ancak meryem başaracaktır zaten kimse hürremi unutturmasını beklemiyordur![]()
o sesler zaten yükselecekUmarım öyle olur kimse hürremi unutamayacağı için aaa olmamış hürremken daha iyiydi gibi sesler yükselecek gibi![]()
meryem kendini kurtarır merak etmeYeni dizisinde de Muhteşem Yüzyılda olduğu gibi 5-6 başrol ve çok iyi oyuncular birden olursa neden tutmasın ki? Ama bu sezon en erken Mart'ta başlar dizisi ki yeni sezona kalma ihtimali yüksek.
42 bölüm garantisi dedi de Kurt Seyit gibi olma ihtimali var. Zaten Kıvanç ile aynı sözleşmeyi imzalamıştı kanalla. Bakalım nasıl bir dizi olacak, partneri vs.? Belki Kıvanç olur diyeceğim ama Kurt Seyit bittikten hemen sonra yeni bir işe başlayacağını sanmam arada sözleşme olsa bile ki Kıvanç ile uyumlu göremiyorum. Halit gibi daha olgun ama karizmatik bir tip kurtarır Meryem'i ancak...
Tamam işte o yüzden artık bir avantajı yok Meryem'in. Kendini kurtarıp kurtarmayacağından da emin olamayız, MY dışında hiç dizisi olmadı. Ayrıca dublaj yapılacağı kesin gibi yine Rusya'dan gelen bir köle olmazsa.meryem kendini kurtarır merak etmezaten kimse ışık görmeden bu ka yatırım yapmaz
my deki gibi bir kadro kurmaları imkansız o kadroda sektörde nazı geçen meral okay imzası vardı kimse öyle birkadro kuramaz artık![]()
bir yolu bulunur dublaj olmasa daTamam işte o yüzden artık bir avantajı yok Meryem'in. Kendini kurtarıp kurtarmayacağından da emin olamayız, MY dışında hiç dizisi olmadı. Ayrıca dublaj yapılacağı kesin gibi yine Rusya'dan gelen bir köle olmazsa.![]()
Ayni sey beren icinde gecerli o zaman.Umarım öyle olur kimse hürremi unutamayacağı için aaa olmamış hürremken daha iyiydi gibi sesler yükselecek gibi![]()
Neyse gelişmeleri bekliyorum daha iyi bir yorum yapmak için ama dublajlı bir şekilde olacaksa ki öyle olacak yüksek ihtimalle o zaman dizi için kötü olur...bir yolu bulunur dublaj olmasa da
garantisi my yi zirvede bırakması bşaka bir işe girişerek kendini yıpratmadızaten yapımcı,star tv,mbc hepsi boştaki hazal,tuba,murat yıldırım,(dizinin tarihine bakarsak) kıvanç,beren varken meryemi seçtilerse dünyaya pazarlamak için vardır bir bildikleri
![]()
olan şeyi haber yapıyoz panpaMuhteşem Yüzyıl ile büyük bir hayran kitlesine ulaştı ama herkes onu Hürrem olarak sevdi o yüzden yeni dizisi kesin sevilir ve izlenir demek için erken bence. Böyle haberler yapılarak fazla abartılıyor ve bu yüzden beklenti çok büyük. Bakalım nasıl olacak. Sevdiğim bir oyuncu, başarılı olmasını çok isterim.![]()
Ben yalan bir şeyi haber yapıyorsun demedim, biraz abartıldığını dedim. Kadının her yaptığı haber oluyor nerdeyse.olan şeyi haber yapıyoz panpadünya basınının önünde tanıtılacak dubai de ; dünyaca ünlü isimlerin ajansı ile anlaşmış kendi yorumumuz yok daha o dizinin kousu belli olduktan sonra
![]()
halktan talep var panpaBen yalan bir şeyi haber yapıyorsun demedim, biraz abartıldığını dedim. Kadının her yaptığı haber oluyor nerdeyse.![]()
Halkın sevip sevmemesi dizisinin ilk bölüm reytinginde belli olacak panpa.halktan talep var panpaözllikle can ateş ve bebek olayı kadını,türk kadınının idolü yaptı
![]()
Beren ile Meryem bir tutulmamalı biri emek verip bu hale gelen birisi bir diziyle parlayanAyni sey beren icinde gecerli o zaman.
Benim cevremde hala Bihter deniliyor Berene kıza Beren diyen yok ama dizileri tutuyor ndn ayni sey Meryem icinde olmasin ?
Bu dizi tutacaktir
reytingi kötü gelirse hep şikeHalkın sevip sevmemesi dizisinin ilk bölüm reytinginde belli olacak panpa.![]()
emeği veren meryemBeren ile Meryem bir tutulmamalı biri emek verip bu hale gelen birisi bir diziyle parlayan![]()
dizisi berenin isteğiyle bitti daha nolsunBeren Saat için de o bizim Bihterimiz, Fatmagülümüz dendi ama İntikam'da duvara tosladı. Bence yeni dizisinin reytingleri pek parlak olmayacak at fava bekle![]()