Muhteşem Yüzyıl - Genel Yorum Konusu

konudaki öteki şeylere de yorum yap melun.ss @Forumdash

300 milyondan fazla izleyicii olan dizi için bunu yazcak milyonlr vardır :A
Başka yorum yapan var mı acaba dur bakayım. :A

@xemrexxx :A bak bu yoruma. :A

(bkz: muhteşem yüzyıl)

çarşambalarımın anlamı kalmadı, kanımdaki entrika seviyesi yavaş yavaş düşüyor, elime ayağıma bi titreme geliyor. korkarım ki birkaç ay sonra kuş tüyü yastık içi gibi bir insan olacağım. allah peygamber aşkına bana damardan entrika, kibir, dalavere verin!

Başka yorum yapan var mı acaba dur bakayım. :A

@xemrexxx :A bak bu yoruma. :A

(bkz: muhteşem yüzyıl)

çarşambalarımın anlamı kalmadı, kanımdaki entrika seviyesi yavaş yavaş düşüyor, elime ayağıma bi titreme geliyor. korkarım ki birkaç ay sonra kuş tüyü yastık içi gibi bir insan olacağım. allah peygamber aşkına bana damardan entrika, kibir, dalavere verin!
doğru demiş gerçi hürrem teyzeden sonra son 5 bölüm entrika bilmeyenlere kalmıştı ama [HASHTAG]#agalarinefendisisumbulaga[/HASHTAG] yardımıyla mişrima biraz açığı kapamıştı :X bak duygulandım :T kösem başlasın bir an önce :T

doğru demiş gerçi hürrem teyzeden sonra son 5 bölüm entrika bilmeyenlere kalmıştı ama [HASHTAG]#agalarinefendisisumbulaga[/HASHTAG] yardımıyla mişrima biraz açığı kapamıştı :X bak duygulandım :T kösem başlasın bir an önce :T
Mişrima kim. :A

tumblr_n798ww2S3v1sxvn09o6_250.gif
tumblr_n798ww2S3v1sxvn09o3_250.gif
tumblr_n798ww2S3v1sxvn09o4_250.gif
tumblr_n798ww2S3v1sxvn09o5_250.gif
tumblr_n798ww2S3v1sxvn09o1_250.gif
tumblr_n798ww2S3v1sxvn09o2_250.gif

bu aşkı gören @Çiğdem- ile @destere intihat etmiş diyolla :X @gözlemci @Forumdash @ABAY_06 @gizem ak @Harunnn60 @cookies
super olmus)