Hayat Yolunda Dizisi Saat Değiştirdi!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DR

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
10,081
Puanı
1,060
Bu sezon aldığı kararlarla izleyiciyi şoka uğratan Kanal D yine şok bir karar aldı.

Daha geçen hafta ilk bölümüyle başlayan yeni dizi Hayat Yolunda 2. bölümünden itibaren Çarşamba akşamları 22.15`te yayınlanacak.

Kendinden sonra yayınlanan tekrarı iyi gitmesine rağmen tatmin olmayan Kanal D`nin ne yapmak istediği henüz belli değil.

2. bölümü beklemeden saat değiştiren dizinin yerine eski saatine Benim Adım Gültepe`nin geleceği iddialar arasında.

Hayat Yolunda Yeni Bölümüyle Çarşamba akşamı 22.15`te Kanal D'de!

thumbnail_1411667852.jpg

:kiki: çok ama çok iyi oldu kanalD yöneticilerine. burunları ara sıra böyle sürtünsün ki fazla yükseklere çıkan gözleri yara berelere indirebilsinler :F

@xemrexxx O değilde sein cihan padişahı ve kısmetsiz nur'un 2. bölümünde pt-2'ye geçtiler. :F My oyuncuları nigarla çöküş dönemlerini startladılar :F

:kiki: çok ama çok iyi oldu kanalD yöneticilerine. burunları ara sıra böyle sürtünsün ki fazla yükseklere çıkan gözleri yara berelere indirebilsinler :F

@xemrexxx O değilde sein cihan padişahı ve kısmetsiz nur'un 2. bölümünde pt-2'ye geçtiler. :F My oyuncuları nigarla çöküş dönemlerini startladılar :F
daha bir çöküş yok ortada :F artık 5 reyting alan lidr oliyi eski kaliteli yüksek reytingli dönemler bitti :F

bu arada pt 1 e yalan dünya gelicek galiba :X yd ab kitlesine hitap ediyor diğer dizilerin zetininolduğu saatte izlenmez kanal d iyice uçtu :F

Çok abartıyo'du maliyeti düşükmüş'de felan filan dedi M.y oyunclrı var dedi ilk bölüm'den part 2'ye geçti :kiki:

Yok artık. 😱 2. bölümde saat değiştirmek ne ya? Belki yükselecekti.

dur bir geçsin hele kanal d den saat başı haber geliyor :F tv de görmeden inanmamalı :F
Belki de dizi yükselecekti? Ama Kanal D gerçekten çok saçma kararlar alıyor yav. Daha dizinin tekrarı yayınlanmadı, kendinden sonrakı tekrarı iyi gitti ama direkt saat değiştirdi. Pes!

@OzaN'ın tezi cidden doğru çıktı. Daha geçen Çarşamba konusunda gelecek hafta başka saatte yayınlanır demişti. :F

daha bir çöküş yok ortada :F artık 5 reyting alan lidr oliyi eski kaliteli yüksek reytingli dönemler bitti :F

bu arada pt 1 e yalan dünya gelicek galiba :X yd ab kitlesine hitap ediyor diğer dizilerin zetininolduğu saatte izlenmez kanal d iyice uçtu :F
ben 5 filan göremiyorum, daha 2-3 rtg gördük diziden. :A hem reytingten öte saatlere odakan, daha 2. bölümden bu değişim 2 my karakteri için sarsıcı olmuştur :F

ben hayat yolun izleyicileri için aynı şeyi diyemiycem.:(( daha 2. bölümden dizileri saat değiştirdi :A

ben 5 filan göremiyorum, daha 2-3 rtg gördük diziden. :A hem reytingten öte saatlere odakan, daha 2. bölümden bu değişim 2 my karakteri için sarsıcı olmuştur :F
öteki dizide de my karakteleri var hemi de 4 tane :F her çaıdan karlı çkarım ben my de oynayan bi dolu isim var :F ama cihan hükümdarı 2.selimin dizisinin pt 2 ye atarsa kanal d, ab kitlesini eliyle stara verir :F

Belki de dizi yükselecekti? Ama Kanal D gerçekten çok saçma kararlar alıyor yav. Daha dizinin tekrarı yayınlanmadı, kendinden sonrakı tekrarı iyi gitti ama direkt saat değiştirdi. Pes!

@OzaN'ın tezi cidden doğru çıktı. Daha geçen Çarşamba konusunda gelecek hafta başka saatte yayınlanır demişti. :F
Ben çözdüm Kanal D'yi artık. :D

Forum İstatistikleri

Konular
176,582
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy