Kurtlar Vadisi Pusu 233.Bölüm Yorumları

Ama annem interneti almisti o nedenle acamadim
Annenin ellerinden öperim. sağolsun varolsun. :)

Allah gözünü doyursun geçen hafta yorum konusu, set resimleri, dizi özeti ve resimleri, Pazartesi fragman daha sayayım mı? :)

Tartışmasız sezonun en iyi bölümü müthiş ya mükemmel ötesi böyle bi dizi yok yok yok yok yok

müzikler harika be işte efsane Gökhan Kırdar budur
efekt ve sesler süper toparlanmış

vadi bu sezon ilerledikçe daha müthiş oluyor her bölüm daha üste çıkıyor Necati Şaşmaz oyunculuk dersi veriyor aksiyonun atası en iyisi en kralı ustaaaaaa

müzikler harbiden dehşet bu bölüm
aksiyonda üst düzeyde
yarın bu bölüm patlama yapması lazım vadi herşeyin en iyisini hakediyor bu diziyse diğerleri ne sorunu soruyorum kendime sürekli çok farklı be usta çok çok

size bieşy söylim mi Raskoln varya çok müthiş bi karakter tilkiden aşağı kalır yanı yok

o ne sözdü öyle

ıslak adam yağmurdan korkmaz

bunu bi yere not edin
Raskoln tilkiyi yerle bir edecek göreceksiniz :D

evet bugün de trentopic olduk tt listesine girdik 😀

Şu bölümlere yazık günah vallahi 10 reyting aşağı vermeseler. Bu TNS yüzünden reyting listelerine bakamıyorum, sinirim tepeme çıkıyor..

Tartışmasız sezonun en iyi bölümü müthiş ya mükemmel ötesi böyle bi dizi yok yok yok yok yok

müzikler harika be işte efsane Gökhan Kırdar budur
efekt ve sesler süper toparlanmış

vadi bu sezon ilerledikçe daha müthiş oluyor her bölüm daha üste çıkıyor Necati Şaşmaz oyunculuk dersi veriyor aksiyonun atası en iyisi en kralı ustaaaaaa

müzikler harbiden dehşet bu bölüm
aksiyonda üst düzeyde
yarın bu bölüm patlama yapması lazım vadi herşeyin en iyisini hakediyor bu diziyse diğerleri ne sorunu soruyorum kendime sürekli çok farklı be usta çok çok
Bence gecen bolum daha iyidi aga her sahne aksiyondu :D

ışid sahneleri çok iyi ya sezon boyunca ışid bitmezsin çok güzel tuncer salman efsane oyunculuk yapıyor
ya abi yeni müziklerden en sevdiğim müziği değiştirmiş gökhan kırdar bi dokunma be abi yenilik manyağı resmen yeni müziği bile değiştiriyor

ışid sahneleri çok iyi ya sezon boyunca ışid bitmezsin çok güzel tuncer salman efsane oyunculuk yapıyor
ya abi yeni müziklerden en sevdiğim müziği değiştirmiş gökhan kırdar bi dokunma be abi yenilik manyağı resmen yeni müziği bile değiştiriyor
aga gülmekten yıktın beni gökhan kırdar hakkındaki yorumun kopardı beni :F