yusuf denen çocuk ölmedi bence ben ayrıca fehminin cahitle dost olup polatlarla çalışıcağını düşünüyorum 🙂🙂 tm 45 geçe reklama girdiler beni duymuşlar@Çiğdem- şu yusuk kenan olayını bana bi anlat tahminni bir söyle ya ne çıkacak bu işin altından
Once ben yazdim kacirdiniz biletiIslak adam yağmurdan korkmaz.(Via Raskoln)
''ıslak adam yağmurdan korkmaz'' raskoln 😀
Islak adam yagmurdan korkmaz, Raskoln ...
pek tatmin olmadım zaten onun ölmediğini tahmin ediyoruz zaten neyse belki daha sonra daha derin bir analiz yaparsınyusuf denen çocuk ölmedi bence ben ayrıca fehminin cahitle dost olup polatlarla çalışıcağını düşünüyorum 🙂🙂 tm 45 geçe reklama girdiler beni duymuşlar![]()
Konuyu da ben önce açmıştım, ödeşmiş olduk.Once ben yazdim kacirdiniz bileti![]()
Ama annem interneti almisti o nedenle acamadimKonuyu da ben önce açmıştım, ödeşmiş olduk.![]()
ozaman daha ilginç birşey söyliyim hakkı ölmediğini biliyor bence nerede olduğunuda biliyor🙂🙂pek tatmin olmadım zaten onun ölmediğini tahmin ediyoruz zaten neyse belki daha sonra daha derin bir analiz yaparsın
Sen istihbaratlari nereden aliyon ? Ben bu erkek basima istihbarat alacak bolge bulamiyorumozaman daha ilginç birşey söyliyim hakkı ölmediğini biliyor bence nerede olduğunuda biliyor🙂🙂