- Reaksiyon puanı
- 13,173
- Puanı
- 1,059
Diğer bölümler özeti: Yusuf, Sezgin, Güney szenginlerin paralarını dolandırıp bunun bir kısmını yardıma ihtiyacı olanlara dağıtan bir çetedir; ama peşinde başkomiser yaman ve ekibi vardır. 3. Bölümde Güney uyuşturucu baronunun paralarını Soma ailelerine vermek için tırtıklanmıştır. Yusuf'un villasına Güney bu paraları vermek için gelmiştir.
Yazan: beyazsoy
Yakamoz 4. Bölüm
Yusuf'un villasını Emir uzaktan izliyordur. Güneyin torbadan paraları çıkardığını görünce gelen ihbarı doğru olduğu anlayıp Yaman başkomiser haber verir. Yaman başkomiser, Melisa, Zülfikar ve peşindeki ekip villaya baskın düzenler. Ne olduğunu anlamaya çalışan Yusuf ve Sezgin panikle kaçmaya çalışırken Güney, Melisa ile yüz yüze gelince şok olmuş bir şekilde yerinde dona kalmıştır. Melisa ani bir hareketle güneyi yere yatırıp güneyin eline kelepçeyi takar. Güney zorlukla konuşarak melisa ya : hiç değişmemişsin
Melisa : ne diyorsun be
Güney: polis olduğunu söylemişlerdi
Melisa: delirtme be adam ne diyorsun
Güney: tanımadın mi beni
Melisa: tanıdım tabi
Güney: beni kimse unutmaz eee tabii
Melisa: lan basıma belamasın nereden tanıyacağım seni dingoz.
Güney kendini tanıtacakken Başkomiser ve Zülfikar Yusuf ve Sezgini yakalamış Melisa ya doğru gelerek.
Başkomiser: hadi kızım şunları banka soymak nasıl olur, kodeste uygulamalı anlatalım
Güney " Hey, biz banka soymadık yanlış yapıyorsunuz," diye bağırmaya başlar.
Suçluları villadan çıkarıp polis otosına bildirmişlerdir. Melisa ve Güney aynı otaya binmiş. Emir ise direksiyon başındadır.
Güney: bu paralar, somaya yardim paraları biz banka soymadık Vallahi
Melisa: lan sen ne sinir bir adamsın? bu paraları çalmasan yaptığın kötü espriler yüzden seni kodese tıkardım vallahi
Emir: sus be kardeşim biz de kafa taşıyoruz
Guney: Melisa sen beni yanlış anladın
Melisa: lan sen benim adımı nereden biliyorsun
Güney: karakuyu mahalessi desem
Melisa'nın aklına çocukluk anıları gelir yüzünde gülümseme güneye hayran hayran bakıyordur, Emir sevdiği kız Melisa'nın Güney'e hayran bakışlarına sinir olmuş . Ani bir hareketle Güney'in ağzına geçirir
Emir: sus lan kafanızı şişirdin
Melisa sinirli bir şekilde Emire çıkışır : ne yapıyorsun ? düşmana öyle vurulmaz? öyle
Emir: Ne oldu Melisa hanım üzüldünüz mü, tanıdık mı çıktı suçlu bey
Güneyin ağzı kan içinde kalmıştır ağzını tutuyor
Melisa: ne üzüleceğim be , çocukken aynı mahallede oturuyorduk sadece
Melisa güneye dönerek "bir şeyin yok değil mi ?" derken emir ani fren yapar güney ile göz göze gelir çocukken birbirlerine verdikleri sözler aklına gelir .
Emir sinirli bir şekilde kapıyı açar. Güney'i apar topar dışarı çıkarır
Güney: ne oluyor ya
Emir: Melisa hanım sizi rahatsız etmiyorsak dışarı alsak. Merkeze geldik de
Melisa ve Emir, Guney'i sorgu odasında almıştır.
Emir sorguda olanları anlatır. Uyuşturucu baronundan soma için şantajla Yardim aldığını sizin bu baskını yaptığını bankayı soymadıklarını Melisa Güney'in modern robin hood tavrına hayran olmuştur.
Emir'in yüzünden sinsi bir gülümeseme, demek şantajla bu parayı aldınız, iyi suçunu itiraf ettin 5 yıl içerdesin
Melisa da üzgündür Emir'e "bu adalet mi adam iyilik yaptığı için 5 yıl içerde yatacak olacak iş mi"
Emir: eee kanun denen bir şey var. ben yazmadım ya
Melisa bu böyle olmamalı, bir çözüm yolu olmalı" diyerek kara kara düşünürken sevinçle "buldum, Güney seni içerden çıkarıyorum"
Emir: nasıl ya (bagirarak) kafana göre adam cikartamasin
Melisa'ın peşinde emirle Yaman Komserin odasına girer
Emir: anlatsan huu kime diyorum
Güney arkalarından bağırır "hey beni burada unuttunuz bana biri açıklama yapacak mısınız"
Yazan: beyazsoy
Yakamoz 4. Bölüm
Yusuf'un villasını Emir uzaktan izliyordur. Güneyin torbadan paraları çıkardığını görünce gelen ihbarı doğru olduğu anlayıp Yaman başkomiser haber verir. Yaman başkomiser, Melisa, Zülfikar ve peşindeki ekip villaya baskın düzenler. Ne olduğunu anlamaya çalışan Yusuf ve Sezgin panikle kaçmaya çalışırken Güney, Melisa ile yüz yüze gelince şok olmuş bir şekilde yerinde dona kalmıştır. Melisa ani bir hareketle güneyi yere yatırıp güneyin eline kelepçeyi takar. Güney zorlukla konuşarak melisa ya : hiç değişmemişsin
Melisa : ne diyorsun be
Güney: polis olduğunu söylemişlerdi
Melisa: delirtme be adam ne diyorsun
Güney: tanımadın mi beni
Melisa: tanıdım tabi
Güney: beni kimse unutmaz eee tabii
Melisa: lan basıma belamasın nereden tanıyacağım seni dingoz.
Güney kendini tanıtacakken Başkomiser ve Zülfikar Yusuf ve Sezgini yakalamış Melisa ya doğru gelerek.
Başkomiser: hadi kızım şunları banka soymak nasıl olur, kodeste uygulamalı anlatalım
Güney " Hey, biz banka soymadık yanlış yapıyorsunuz," diye bağırmaya başlar.
Suçluları villadan çıkarıp polis otosına bildirmişlerdir. Melisa ve Güney aynı otaya binmiş. Emir ise direksiyon başındadır.
Güney: bu paralar, somaya yardim paraları biz banka soymadık Vallahi
Melisa: lan sen ne sinir bir adamsın? bu paraları çalmasan yaptığın kötü espriler yüzden seni kodese tıkardım vallahi
Emir: sus be kardeşim biz de kafa taşıyoruz
Guney: Melisa sen beni yanlış anladın
Melisa: lan sen benim adımı nereden biliyorsun
Güney: karakuyu mahalessi desem
Melisa'nın aklına çocukluk anıları gelir yüzünde gülümseme güneye hayran hayran bakıyordur, Emir sevdiği kız Melisa'nın Güney'e hayran bakışlarına sinir olmuş . Ani bir hareketle Güney'in ağzına geçirir
Emir: sus lan kafanızı şişirdin
Melisa sinirli bir şekilde Emire çıkışır : ne yapıyorsun ? düşmana öyle vurulmaz? öyle
Emir: Ne oldu Melisa hanım üzüldünüz mü, tanıdık mı çıktı suçlu bey
Güneyin ağzı kan içinde kalmıştır ağzını tutuyor
Melisa: ne üzüleceğim be , çocukken aynı mahallede oturuyorduk sadece
Melisa güneye dönerek "bir şeyin yok değil mi ?" derken emir ani fren yapar güney ile göz göze gelir çocukken birbirlerine verdikleri sözler aklına gelir .
Emir sinirli bir şekilde kapıyı açar. Güney'i apar topar dışarı çıkarır
Güney: ne oluyor ya
Emir: Melisa hanım sizi rahatsız etmiyorsak dışarı alsak. Merkeze geldik de
Melisa ve Emir, Guney'i sorgu odasında almıştır.
Emir sorguda olanları anlatır. Uyuşturucu baronundan soma için şantajla Yardim aldığını sizin bu baskını yaptığını bankayı soymadıklarını Melisa Güney'in modern robin hood tavrına hayran olmuştur.
Emir'in yüzünden sinsi bir gülümeseme, demek şantajla bu parayı aldınız, iyi suçunu itiraf ettin 5 yıl içerdesin
Melisa da üzgündür Emir'e "bu adalet mi adam iyilik yaptığı için 5 yıl içerde yatacak olacak iş mi"
Emir: eee kanun denen bir şey var. ben yazmadım ya
Melisa bu böyle olmamalı, bir çözüm yolu olmalı" diyerek kara kara düşünürken sevinçle "buldum, Güney seni içerden çıkarıyorum"
Emir: nasıl ya (bagirarak) kafana göre adam cikartamasin
Melisa'ın peşinde emirle Yaman Komserin odasına girer
Emir: anlatsan huu kime diyorum
Güney arkalarından bağırır "hey beni burada unuttunuz bana biri açıklama yapacak mısınız"
Son düzenleme: