Yakamoz 4.Bölüm

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan beyazsoy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@beyazsoy sen yazdın diye çok dikkatli okudum bence akıcı ve hoşş olmuş
ayy özlelikle şuuu konuşma sahnelerine koptum vlla :kiki::kiki::kiki:

Güney: tanımadın mi beni
Melisa: tanıdım tabi
Güney: beni kimse unutmaz eee tabii
Melisa: lan basıma belamasın nereden tanıyacağım seni dingoz.

@beyazsoy sen yazdın diye çok dikkatli okudum bence akıcı ve hoşş olmuş
ayy özlelikle şuuu konuşma sahnelerine koptum vlla :kiki::kiki::kiki:

Güney: tanımadın mi beni
Melisa: tanıdım tabi
Güney: beni kimse unutmaz eee tabii
Melisa: lan basıma belamasın nereden tanıyacağım seni dingoz.
sağol @dizimedya nin yazdigi 3 bölümün topladım sayılır. Geçiş bölümü bu aslında
Tahmin ettim orayı beğeneceğini senin uslubuna cok yakin)))

Profosonel bir iş harun okumak istedi yolladim ama okumadi)) istiyorsan sana da yolayayim ozelden ama eleştirmen şartıyla geri dönüş istiyorum
Haklisin sen bana gönderme eger çok fazla bölüm varsa ama 4ten aşağıya bölüm varsa okurum :bhr:

Fena olmamış ama konusu yok gibi aynı yerde başlayıp bitmiş gibi
Bu benim hikayem değil ilk uç bolumu dizimedya yazdı onun hikayesini okuraan o ulan İstanbul gibi bir şey yazmış ben değiştirdim biraz. Bu geçiş bölümü, diğer bölümde konuyu anlatacağım. Finalde melisanin seni içerden çıkaracağım buldum demesi dizinin asil konusu . hem uzun yazmamak hem de heyecan katmak için boyle bitirdim

Bu benim hikayem değil ilk uç bolumu dizimedya yazdı onun hikayesini okuraan o ulan İstanbul gibi bir şey yazmış ben değiştirdim biraz. Bu geçiş bölümü, diğer bölümde konuyu anlatacağım. Finalde melisanin seni içerden çıkaracağım buldum demesi dizinin asil konusu . hem uzun yazmamak hem de heyecan katmak için boyle bitirdim
Evet haklı olabilirsin sonuçta belli bir projeyi yürütmek hiçte kolay değil o zaman diğer bölümü bekliyoruz :)