Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Dogum gunun kutlu olsun benim guzel kalpli kardesim iyi ki dogmussun allah sana sevdiklerine uzun ve huzurlu bir hayat verir insaallah :) seni tanimaktan seref duydum @Maskeli Fedai
Sağol abi çok teşekkür ederim hep beraber İnşallah.Bende seni tanımaktan şeref duydum abi iyiki geldin foruma yoksa seni tanıyamazdık :)

aga doğum gününü kutlar vatana milletine ailene hayırlı bir evlat olmanı dinine bağlı bir insan olmanı temenni ederim
iyi ki varsın @Maskeli Fedai
vadiyle ilgili bir videoda yoksun diye gidiyodun hatırladın mı aga nickinde kvp idi :D daha 40-50 mesajın ya vardı ya yoktu :D

Keşke efektler şu şekilde olsa

müthiş ya aga efektlerden ziyade o sesler muzzam gerçek gibi
bunu özel olarak çekmiş onur tan :D
bence efektten ziyade sesler büyük sorun bilgisayardan ses geldiğini hepimiz çok rahat hissediyoruz silahı sıkışla ses aynı gelmiyor adam 2 kez sıkıyor ses 4 kez geliyor
bu yapmacıklığı halledip çok sağlam sesler koymak lazım bak bu video ders niteliğinde olsun yeni yönetmenimize

aga doğum gününü kutlar vatana milletine ailene hayırlı bir evlat olmanı dinine bağlı bir insan olmanı temenni ederim
vadiyle ilgili bir videoda yoksun diye gidiyodun hatırladın mı aga nickinde kvp idi :D daha 40-50 mesajın ya vardı ya yoktu :D

bence efektten ziyade sesler büyük sorun bilgisayardan ses geldiğini hepimiz çok rahat hissediyoruz silahı sıkışla ses aynı gelmiyor adam 2 kez sıkıyor ses 4 kez geliyor
bu yapmacıklığı halledip çok sağlam sesler koymak lazım bak bu video ders niteliğinde olsun yeni yönetmenimize
Amin aga sağol varol sende iyiki varsın.Hatırlamaz olur muyum tabiki de hatırlıyorum sanki 5 dk önce geçmiş gibi hatırlıyorum o günü bana özel mesaj yazmıştın gitmemiştim yoksa gidecektim :D

Vadi forumunda ki adami transfer etmeleri lazim iste

@AlemTo
aga onu bende çözemedim belki çözen olur diye koydum epey düşündüm ama bulamadım 🙂

Evet Kurtlar Vadisi Pusu geri izlemenin zamanı geldi Çünki benim hayranı oldugum adam geri geliyor

BzV8q9bCIAA3REv.jpg

Ömer babanın önemini Kurtlar Vadisi ekibi, bize hazırladıkları O muhteşem rüya ile yorumlamışlar.. bence o rüya herşeyi anlatıyor.. @china_shangai demek istediğini video halinde ki versiyonu bence.. bir izleyin tekrar gerçekten çok etkiliyici.. bir nevi Vadinin ışığı, onun ölümü ile her yer kap karanlık..

Tapatalk 2
Emin Olcay Vadiye 12 yılda büyük katkıda bulunmuştur.. Vadi için kesinlikle ne kadar önemli de olsa, 'yerinde' bitirmeleri en iyisi olacaktır. Emin Olcay'ın da yorulduğunu ve artık ayrılması gerektiğini düşündüğünü öncelerde dile getirmiştir.. Karakter bir efsanedir zaten, ayrılığı da buna yakışır şekilde bitmeli.. bence önemli olan budur.. olaylı şekilde ayrılmaktansa, Gürkan gibi efendi şekilde ayrılmak..

Tapatalk 2

Ömer baba karakterinden sonra bir ikici baba istemem açıkçası.. iyi durmaz, taklitten başka birşey olmaz.. Ömer baba karakteri üzerinden verilen mesajları devam etmek isteniliyorsa, ya tekrardan Doğu beyi getirip onunla anlatılacak veya sağlam bir 'dayı' karakteri ile devam edilecek. Yeni bir 'Dayı' karakteri de Şener Şen dışında kimseye yakışmaz.

Tapatalk 2

Son düzenleme:
Ömer baba karakterinden sonra bir ikici baba istemem açıkçası.. iyi durmaz, taklitten başka birşey olmaz.. Ömer baba karakteri üzerinden verilen mesajları devam etmek isteniliyorsa, ya tekrardan Doğu beyi getirip onunla anlatılacak gelecek veya sağlam bir 'dayı' karakteri ile yapılacak. Yeni bir 'Dayı' karakteri de Şener Şen olmalı.

Tapatalk 2
kesinlikle katılıyorum özellikle Şener Şen ismine
2 gündür onun eşkıya ve kabadayı filmlerini izledim çok müthiş bi isim ya andy garcia dan çok daha büyük bi etki yaratır

Şuen Türkiye'den alınabilecek en müthiş isim Şener Şen dir

Ben daha transferler başlamadan @-KADİR- 'e eğer iyi bir oyuncu gelecekse o isim kesinlikle Şener Şen olmalıdır diye demiştim. :D

Bence Ömer baba'nın yerini doldurur ayrıten de Vadiye büyük bir katkısı olur.

Tapatalk 2