Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Ulan hadi fragmanı çıkarın lan birazdan dedemler gelecek dedem beni ders çalışıyonu snaıyor beni bilgiyar başında görürse gebertir :F
aga ne adamsın ya madem ders çalışmıyon adama niye ders çalışıyom diyon :F

fragmanıda hep bekliyoruzda adamlar gece yarısı olmadan vermiyorlar ne hikmetse

41809.jpg

yaran-inci-s%C3%B6zl%C3%BCk-capsleri_17090.jpg

@china_shangai @Polat Şaşmaz @Maskeli Fedai @takas @Master.1000

bende çok üzüldüm ama gerçektede sağlık sorunları varmış kendisi çıkmak istemiş galiba sağlığı daha önemli sonucta oyüzden çıkmasını doğru buluyorum 🙂🙂🙂
çiğdem o biraz da bahane adam gidip kendisi evinde oturmayacak, nazife anne ömer baba dan daha yaşlı ona bakarsan, kendisi tiyatro eğitimi için okul açtı bütün gün orda olacak zaten 🙂

Ömer babanın önemini Kurtlar Vadisi ekibi, bize hazırladıkları O muhteşem rüya ile yorumlamışlar.. bence o rüya herşeyi anlatıyor.. @china_shangai demek istediğini video halinde ki versiyonu bence.. bir izleyin tekrar gerçekten çok etkiliyici.. bir nevi Vadinin ışığı, onun ölümü ile her yer kap karanlık..

Tapatalk 2

Bende sana döner örneğini vereyim o zaman dönerin olmazsa olmazları nelerdir et ve ekmek ekmek : Polat Alemdar Et : Gökhan Kırdar diğer malzemeleride ister koyarsın ister koymazsın ama döneri bu iki malzeme oluşturur
Senin o yedigin ucuz donerden olmasin :))))sonra malum istikamet tuvalet🙂

232.bölümü izledim şimdi .Bu bölümde çatışma sahneleri olsun herşey on numaradı ama bir konuda büyük hata yapıyorlar neredese vadinin eski müziklerini duymadık bu bölümde tekrardan Amerikayı keşfetmeye gerek yok eski müziklerin daha ağır basması lazım ve biraz olayların hızlı ilerlemesi lazım çok yavaş ilerliyor .

232.bölümü izledim şimdi .Bu bölümde çatışma sahneleri olsun herşey on numaradı ama bir konuda büyük hata yapıyorlar neredese vadinin eski müziklerini duymadık bu bölümde tekrardan Amerikayı keşfetmeye gerek yok eski müziklerin daha ağır basması lazım ve biraz olayların hızlı ilerlemesi lazım çok yavaş ilerliyor .
yok aga ne yavaşı , bilakis hızlı ilerliyor bence 🙂

Hacı hızlı ilerlemiyor ya yavaş ilerliyor sana Ömer Baba konusu hızlı ilerledi diye hızlı gelmiş olabilir öteki konular yavaş ilerliyor :)

Cevap :Yok gibi birşey ya :D
aga mesela yavaş olan ne , almanya dan yunanistana ordan ırak a ordan filstin e ordan gazze ye gidiyoruz bir bölümde daha ne olsun :A