Bnm ailem izliyorYeni bölüm başladı nerede Ulan İstanbul fanları![]()
Bnm ailem izliyorYeni bölüm başladı nerede Ulan İstanbul fanları![]()
Burdayım.
Dizi erken başladı umarım reytinglerde kötü etkilenmez?Of çok uzattın baydı ya.![]()
Ben başını biraz kaçırdım 21.00'dan önce başladı sanırsam etkisi olur ama zaten her türlü düşecek bayram etkisiyle, bölüm de biraz durağan yarın düşük alırsak şaşırmayalım.Dizi erken başladı umarım reytinglerde kötü etkilenmez?
Tüm kategorilerde 2. Oluruz bence.Ben başını biraz kaçırdım 21.00'dan önce başladı sanırsam etkisi olur ama zaten her türlü düşecek bayram etkisiyle, bölüm de biraz durağan yarın düşük alırsak şaşırmayalım.Sence?
Servet abi çok uzatıyor bu bölüm iyice demi?Tüm kategorilerde 2. Oluruz bence.![]()
Ne yapıcan bölümü al yorum yapan bile yok.Kandemir ve Maşuka yemeği komedi olacak
#UlanİstanbulSohbetBölümüAçılsın
Ara ara yapiyorum.Dizinin ana hikayesi kalp hırsızının aynisi lakin inandırıcılik bakımından daha iyi ve tutarlı. Bu bakımdan dizi dökülmesi lazimdi. Ama çıkardıkları klipler çok basarili. Zaman zaman çok iyi espriler de var. Tabi yazın alınan reytingler birakilmiyor. Espri kalitesi düşerse zamanla düşecektir.@beyazsoy sen bu diziye yorum yapmıyorsun pek, dizinin geleceği hakkında birkaç kelam yorumunu bekliyorum.![]()