Kanal D Ulan İstanbul - Dizi Yorumları

Ferdi ve Derya sahneleri başladı :bhr:

Reklama girdi dizi. Bence gayet iyi gidiyor bu bölümde. :)
Ayrıca korktuğum başıma gelmedi erken bitmeyecek dizi, reklam saatlerini güzel verdi kanal tahminen 22.59 başlayacak 23.35'te bitecek büyük bir düşüş olmaz sadece bayram sebebiyle düşebilir dizi. @mrt-06 ?

Servet abi çok uzatıyor bu bölüm iyice demi? :( @Yiğitt

Şimdi temizlik başlayacak hareket gelir. :Z
Servet Abi'm bu sefer uzattı cidden ama ben çoook seviyorum karakteri. :)

Geçen bölüm kadar iyi olmasada bu bölümde iyi ilerliyor.

Ah Ceyhun. :(
İyice sinir oldum ona bu bölüm. Yine bi şekilde kurtarırlar :)

Dizi bitti. Güzeldi bölüm yarın yine iyi oranlar alırız lakin bayram sebebiyle oranlar biraz düşecektir.

Reklama girdi dizi. Bence gayet iyi gidiyor bu bölümde. :)
Ayrıca korktuğum başıma gelmedi erken bitmeyecek dizi, reklam saatlerini güzel verdi kanal tahminen 22.59 başlayacak 23.35'te bitecek büyük bir düşüş olmaz sadece bayram sebebiyle düşebilir dizi. @mrt-06 ?

Servet Abi'm bu sefer uzattı cidden ama ben çoook seviyorum karakteri. :)
Bölüm biraz durgundu bayram etkisi de var düşüş olur kesinlikle ama reklam düzenini bende beğendim şahsen rahatça izledik bu hafta. :)

Biraz kısaltsınlar tamam seviyoruz abimizi ama bayıyor fazla konuşunca. :(

Bölüm biraz durgundu bayram etkisi de var düşüş olur kesinlikle ama reklam düzenini bende beğendim şahsen rahatça izledik bu hafta. :)

Biraz kısaltsınlar tamam seviyoruz abimizi ama bayıyor fazla konuşunca. :(
Maşuka, Kandemir sahnesi hepsine bedeldi bence sırf o sahne için bile dizi yükselebilir. :F

Geçen bölüme oranla azıcık daha durgundu, ama güzeldi. Zaten her hafta üzerine koyarak gidiyor dizi. Mesela FerDer sonunda doludizgin yaşayabildi aşklarını. Bahadır'ın hikayesini tam öğreneceğiz derken, Özge'de kaldık. Özge kim, neydi, onlar da bir anlatılsaydı keşke. Dizinin tek kötü yanı Bahadır'a kötü davranması. Gerçi bu hali yine iyi. Daha önceki birkaç bölümde minibüse sıkıştırmışlardı kendisini. Ayrıca Esra'nın mutlu olabildiğini gördük. Sevemiyorum, ama güldüğünü görmek güzel. Ceyhun'a da hala gıcığım... :)

Özellikle Servet'e ve Şehriban'a bayıldım/bayılıyorum. Ve Maşuka... Çerçevedeki resimle konuşan, kendi kendine pembe pembe hayaller kuran, patates kızartmalarından birinin üstüne ketçap, diğerinin üstüne mayonez sıkıp konuşturan (ve hatta öpüştüren), Kandemir'in bıyıklarıyla oynayıp duran, sevimli aksanıyla göz dolduran (!), tatlı bir sapık. Bunlar evlense daha iyi olur, öyle düşünmeye başladım resmen. Kandemir bıyıklarını sakın kesme, Şehriban kızı üzme, çete siz dalga geçmeyin! Gerçekten pamuklara sarılası bir karakter. Demet Gül de çok iyi oynuyor... :)

Bölüm iyiydi, Selim Erdoğan da üstüne düşeni yapmıştı. Breaking Bad göndermeleri de gözden kaçmadı. Servet'in aşk üzerine yaptığı aforizmalar ise mükemmeldi. Kesinlikle harika bir dizi Ulan İstanbul. Kanal D yazık etmemeli buna... :)

Geçen bölüme oranla azıcık daha durgundu, ama güzeldi. Zaten her hafta üzerine koyarak gidiyor dizi. Mesela FerDer sonunda doludizgin yaşayabildi aşklarını. Bahadır'ın hikayesini tam öğreneceğiz derken, Özge'de kaldık. Özge kim, neydi, onlar da bir anlatılsaydı keşke. Dizinin tek kötü yanı Bahadır'a kötü davranması. Gerçi bu hali yine iyi. Daha önceki birkaç bölümde minibüse sıkıştırmışlardı kendisini. Ayrıca Esra'nın mutlu olabildiğini gördük. Sevemiyorum, ama güldüğünü görmek güzel. Ceyhun'a da hala gıcığım... :)

Özellikle Servet'e ve Şehriban'a bayıldım/bayılıyorum. Ve Maşuka... Çerçevedeki resimle konuşan, kendi kendine pembe pembe hayaller kuran, patates kızartmalarından birinin üstüne ketçap, diğerinin üstüne mayonez sıkıp konuşturan (ve hatta öpüştüren), Kandemir'in bıyıklarıyla oynayıp duran, sevimli aksanıyla göz dolduran (!), tatlı bir sapık. Bunlar evlense daha iyi olur, öyle düşünmeye başladım resmen. Kandemir bıyıklarını sakın kesme, Şehriban kızı üzme, çete siz dalga geçmeyin! Gerçekten pamuklara sarılası bir karakter. Demet Gül de çok iyi oynuyor... :)

Bölüm iyiydi, Selim Erdoğan da üstüne düşeni yapmıştı. Breaking Bad göndermeleri de gözden kaçmadı. Servet'in aşk üzerine yaptığı aforizmalar ise mükemmeldi. Kesinlikle harika bir dizi Ulan İstanbul. Kanal D yazık etmemeli buna... :)
Aynen göndermeler süperdi :F

sen babanı devrimeye çalışarak hangi filme gönderme yapıyorsun dedi hayati :F demek gıyaseddin mustiye özenmiş :A @Bully @mrt-06 @yatutarsa

besin piramidi güzeldi:X

servet amca döktürmeye başladı :X

çabuk kilo vereyim diye 3 diyete birden başladım :F [HASHTAG]#sehriban[/HASHTAG] ve [HASHTAG]#masuka[/HASHTAG] süper yine :bhr: fatma da açılıyor :A

Son düzenleme:
sen babanı devrimeye çalışarak hangi filme gönderme yapıyorsun dedi hayati :F demek gıyaseddin mustiye özenmiş :A @Bully @mrt-06 @yatutarsa

besin piramidi güzeldi:X

servet amca döktürmeye başladı :X

çabuk kilo vereyim diye 3 diyete birden başladım :F [HASHTAG]#sehriban[/HASHTAG] ve [HASHTAG]#masuka[/HASHTAG] süper yine :bhr: fatma da açılıyor :A
bayezite özenmiş zaar :F

banane kenan aibnden dedi [HASHTAG]#sehriban[/HASHTAG] teyze bnce kradayıya gönderme var :A @mrt-06 @Bully @Yiğitt @Çiğdem- @Forumdash

[HASHTAG]#hurremeryem[/HASHTAG] min beyazshowda yaptığı kalem ve yazmak olayını diziye uyarlmışlar 😱

bahadırın tipe for :F

Son düzenleme:
maşuka çözüm süreci başlatmış helal :F @pompy @beyazsoy

kandemir:mesela yediğimiz bir şey dokundu
[HASHTAG]#masuka[/HASHTAG] :senin o yediğin şey oalyım dokunayım sana

@Çiğdem- bu maşuka seni geçti yeminle :F

Son düzenleme:
[HASHTAG]#ferder[/HASHTAG] başladı :(
[HASHTAG]#yarenkarlos[/HASHTAG] istiyik biz :(

[HASHTAG]#yarenkarlos[/HASHTAG] başladı :oley: ylın çifti işte:love1:

[HASHTAG]#fatma[/HASHTAG] [HASHTAG]#masuka[/HASHTAG] [HASHTAG]#sehriban[/HASHTAG] üçlüsü çıktı yine daha uzun sahneleri olmalı :(

Forum İstatistikleri

Konular
176,650
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy