- Reaksiyon puanı
- 17,771
- Puanı
- 1,060
Benide Mira. 😕 Çıkma teklifini kabul ediyor iyice uyuz olmaya başladım.Orkun bitirdi beni ya.😡😡
Mira rahat durmuyor hiç .Bunlar kıskandırma olayını abarttılar.![]()
Yaman'ın da suçsuz olduğu söylenemez, Elif'i kucağına almış.Mira rahat durmuyor hiç .![]()
Elif kendi atılıyor Yaman ne yapsın bıraksın mı atlarkenYaman'ın da suçsuz olduğu söylenemez, Elif'i kucağına almış.![]()
Konuyu kaptırmamak için aklıma ilk gelenleri etiketledim kusura bakmaKonuya ben niye etiketlenmedim ?
Fragmanın sonu inşallah rüyadır.![]()
Dünya kadar adam var orda, Yaman niye tutuyorsa. Ondan sonra Mira kendini Orkun'un kollarına atınca Mira suçlu.Elif kendi atılıyor Yaman ne yapsın bıraksın mı atlarken![]()
Senle cok ortak noktamiz oldugunu dusunuyorum medcezir hadise ehh baska neleri kimleri seviyosun özelden söyleseneKonuya ben niye etiketlenmedim ?
Fragmanın sonu inşallah rüyadır.![]()
İkisi aynı şey mi? Yaman arkadaşı olarak kızı o pozisyondan kurtarıyor bu diğerlerinin işine geliyo niye kurtarsınlar. Kaybeden Mira oldu. Orkun kızı 2. kez kötü duruma düşürdü Mira'yı Yaman'a karşıDünya kadar adam var orda, Yaman niye tutuyorsa. Ondan sonra Mira kendini Orkun'un kollarına atınca Mira suçlu.![]()
Önceki bölümde Mira istemeden Orkun onu öpmüştü, Yaman dinlemeden çekip gitti.İkisi aynı şey mi? Yaman arkadaşı olarak kızı o pozisyondan kurtarıyor bu diğerlerinin işine geliyo niye kurtarsınlar. Kaybeden Mira oldu. Orkun kızı 2. kez kötü duruma düşürdü Mira'yı Yaman'a karşı![]()
Sen hala Mira-Yaman birleşecek diye bekle.İyice çocuk oyuncağına döndü. Mira, ha Yaman'la, ha Orkun'la. Yaman, gururundan ne yaptığını bilmiyor. Mutsuzluğa kanat çırpıyorlar. Orta yolu buldukları yok. Bu sezon gurur sezonu olacak belli oldu. Gururlana gururlana içimiz çürüyecek.
Beklemiyorum ki, çocuk oyuncağına döndü. Birleşirlerse, dizi için iyi olmaz. Konu kalmaz yani.Sen hala Mira-Yaman birleşecek diye bekle.
O değil de o kadar öpüştüler.. kendilerini tatmin etmek için miydi?![]()
İyice ayrılacaklar ya.Benide Mira. 😕 Çıkma teklifini kabul ediyor iyice uyuz olmaya başladım.(