Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

aga acaba vadinin sonu mu geliyor diye düşünmüyor değilim hani
Allah korusun aga Vadi biterse zaten benim hayatımda son bulur ben kesin gece yatınca ölürüm

234.bölümde Mr.Keye güle güle deriz bence sonra o bölüm sonunda Ra çıkar sonra sıra Işide gelir onları da gebertir Polat

Allah korusun aga Vadi biterse zaten benim hayatımda son bulur ben kesin gece yatınca ölürüm

234.bölümde Mr.Keye güle güle deriz bence sonra o bölüm sonunda Ra çıkar sonra sıra Işide gelir onları da gebertir Polat
aman aga agzını hayır aç ,
mr.key daha durucak gibi aga senin dediğin gibi bir ölüm yakışır aslında key e

10696466_1481014548838162_309522156005696568_n.jpg

usta; 233.bölümden bu sahnede ne olacak ki

Bu bölümle artık üç grupta da haftalık reyting sıralamasında Zirvede yerimizi alırız inşallah.

Tapatalk 2

Settar Ağa'dan daha bireyler görmedik ama sanki bana gereksiz bir karakter gibi geldi.. umarım yanılırım.

Tapatalk 2

herhalde bundan sonra fragmanlar geç yayınlanacak gidişat onu gösteriyor

Bu hafta da vadinin olmasi cok iyi bir haber kanal d yi sirf bu yuzden seviyorum ne olursa olsun dizilerini tehir etmiyor

Sende vadiden cok sey istiyorsun onlar bize vuslat cektirmeden icleri rahat etmez:))))))))

sen de haklsın abii , aralıksız gitsin bu bize yeter dememiz lazım 🙂

Omer baba olmesin yaa bu son uc bolum verdigi mesajlarla gundeme damgasini vuruyor bari dinlenmek istiyorsa 2 ayligina biryere gitse sonra tekrardan diziye girerdi

vadinin bu vermiş olduğu zamansız aralar bizi sinir etmesinin yanısıra aynı zaman da reytinglerimizede çok olumsuz etkisi oldu

Belki kızacaksınız ama mümkünse yanında Elifi ve Nazife Anneyi de götürsün :A
O dediklerin olsun de omer babaya dokunma :)))) o vadinin manevi yonu polatin yol gostericisi ayni zamanda da bize de yol gosteriyor o vadinin omurgasi yoruluyorsa oturdugu yerden cekim yapsinlar ama o yinede o guzel mesajlarina devam etsin