Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

o üstte yazan yorum müthiş olmuş hepsine sonuna kadar katılıyorum

bu arada bugün Cem Yılmaz'ın yeni filmi Pek Yakında'yı izledim güzel bi film olmuş
orda da vadi ismi geçiyor bi replikte güzeldi :D

cem yılmazın karısı filmlerde oyunculuk yapacak cemle arası kötü boşanacaklar
cemde beraber oynayalım ''her gün ölmektense kurtlar vadisinde 1 kez ölürüm'' diyo :D
dizi film deyince ilk akla gelen direk akla gelen tek dizi kurtlar vadisidir
boşuna vadi ve diğerleri demiyoruz
bu sadece ufacık bi örnekte bunun gibi milyon tane örnek çıkar

star kurt seyit ve şurayı perşembe günü pt2 de yayınlayacakmış
sonunu biz hazırlayacaz galiba :D son vuruş vadiden olacak :D

Şuan Fragman Hazırlanıyor Resmi Çekip Atalım mı ?:D

Şuan Burada Çok Yoğun Bir Şekilde Çalışılıyor..!
Fragman Hazırlıkları Tamamlandı.Yarın Yazete.com'a Koymak için hazırlanılıyor..
8EdEQd.jpg

size 1 kıyağım daha var. :D

Son düzenleme:
Şuan Fragman Hazırlanıyor Resmi Çekip Atalım mı ?:D

Şuan Burada Çok Yoğun Bir Şekilde Çalışılıyor..!
Fragman Hazırlıkları Tamamlandı.Yarın Yazete.com'a Koymak için hazırlanılıyor..
8EdEQd.jpg

size 1 kıyağım daha var. :D
of of of
müthiş aga gelsin tüyolar gel gel gel :D

@takas hacı bu sene ki müzikler bazıları çok kötüde o ışıd sahnelerinde müzik olsun biraz acem kızına benziyen bir müzik var o olsun o kadar kötü değil ya

@takas hacı bu sene ki müzikler bazıları çok kötüde o ışıd sahnelerinde müzik olsun biraz acem kızına benziyen bir müzik var o olsun o kadar kötü değil ya
aga ışid sahnelerinde çalan müzik on numara 1 tane daha var o da güzel diğerleri vadiye uygun değil
eski müzikler süper ötesi tonla mğzik var neyine yetmiyor üstadın kullansın işte
müzik konusunda çok şikayet duydum o yüzden gerekli düzenlemenin yapılması lazım

aga ışid sahnelerinde çalan müzik on numara 1 tane daha var o da güzel diğerleri vadiye uygun değil
eski müzikler süper ötesi tonla mğzik var neyine yetmiyor üstadın kullansın işte
müzik konusunda çok şikayet duydum o yüzden gerekli düzenlemenin yapılması lazım
Tek sıkıntı eski müziklerin tekrardan ağır basması lazım .Amerikayı tekrardan keşfetmeye gerek yok :)

Tek sıkıntı eski müziklerin tekrardan ağır basması lazım .Amerikayı tekrardan keşfetmeye gerek yok :)
aynen aga yav
bu arada bayramını kutlamadığım kardeşleriminde bayramı mübarek olsun aga sende dahil
dün falan yazdım aga görmeyenler olabilir
Allah nice bayramlara ulaşmayı bizlere nasip eylesin

aynen aga yav
bu arada bayramını kutlamadığım kardeşleriminde bayramı mübarek olsun aga sende dahil
dün falan yazdım aga görmeyenler olabilir
Allah nice bayramlara ulaşmayı bizlere nasip eylesin
Beğendim hacı o mesajını ya :).Seninde hacı hepimizin bayramı mübarek olsun Allah nice sağlıklı bayramlar yaşatsın hepimize :)