Ölümü En Çok Etkileyen 8 Karakter

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xemrexxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

xemrexxx

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
161,527
Puanı
1,060
Geçtiğimiz günlerde onedio.com ''en unutulmaz ölümlerin'' listesini yayınlamıştı.Bu sefer Radikal Gazetesi akıllardan silinmeyen ölümleri sıralamış.

İlk sırada ölümü ile tüm Türkiye'yi yasa boğan Bihter Ziyagil yer alıyor.İkinci sırada ise babası tarafından ihanet suçuyla boğdurulan Şehzade Mustafa yer alıyor.Suna karakteri ile Mine Tugay 3.sırada yer almış.

1.Bihter Ziyagil-Aşk ı Memnu
2.Şehzade Mustafa-Muhteşem Yüzyıl
3.Suna-Behzat Ç.
4. Efe-Kavak Yelleri
5.Ali Kaptan-Öyle Bir Geçer Zaman Ki
6.Ali Rıza Bey-Yaprak Dökümü
7.Süleyman Çakır-Kurtlar Vadisi
8.Leyla-Leyla ile Mecnun
fft16_mf2470539.Jpeg

@destere @Forumdash @mrt-06 @sürgünüm @ABAY_06 @yatutarsa @cookies @KayıpSehir @Harunnn60 @Bully @HachiKo @yakup09 @RevaN @denizz19 @*YıldırıM* @gizem ak @-potterhead-

Bihter, Leyla ve Şehzade Mustafa beni de çok üzmüştü. :(

parlak olsa @Çiğdem- beğenir.ss
ayrıca o da evlatlarını klorumak için ortyaya çıksa kendi de evlatları da ölecek sen anlamazsın tabi.ss
Sende her şeye trajik yaklaşıyorsun. :F O zaman Feriha da genç bir insanın hayal kırıklığına uğrayıp piskolojik bunalıma girmemisi için yalan söylüyordu diyebilirim. :X

Sende her şeye trajik yaklaşıyorsun. :F O zaman Feriha da genç bir insanın hayal kırıklığına uğrayıp piskolojik bunalıma girmemisi için yalan söylüyordu diyebilirim. :X
nresi trajik lo hürrmein yalanı ortayaç ıksa evlatları ölecek:F

Mustafa 1 olmalıydı
Tabi Çakır'da üst sıralarda olması lazım

Doğru kişiler var listede ama sıralama yanlış bence Çakır daha yukarılarda olabilirdi hatırlıyorum gazetelerde cenaze namazı ilanları falan vardı. :)

Şehzade Mustafa ilk sırada yer alabilirdi.

Efe, Ali Kaptan ve Ali Rıza Bey'de beni etkileyen diğer karakterlerden sayabiliriz. :)

Forum İstatistikleri

Konular
176,602
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy