Polat Şaşmaz
Favori Üye
eyvallah adaş 🙂Tüm kardeşlerimin Kurban Bayramı mübarek olsun
Mümkünse şedid e katılsın ve ölsünagalar @takas @china_shangai @Polat Şaşmaz @Maskeli Fedai Akif şedid e katılacak sakal falan da o yüzden zaten son bölümde mr.key in söyledikleride birleşince akif de şedid içerisinde yer alıcak diye bir fikir geldi acaba mümkün mü? yoksa olmaz mı, olmazsa niye olmaz ?
aga usta tapunakçıların içinde cahit , şedid in için de de akif i tutacak bunlarıda zamanı geldiğinde kullanıcakMümkünse şedid e katılsın ve ölsün![]()
Aga İnşallah Akif konusunda söylediğin çıkmazaga usta tapunakçıların içinde cahit , şedid in için de de akif i tutacak bunlarıda zamanı geldiğinde kullanıcak
bakalım aga bana çıkıcak gibi geliyor 🙂Aga İnşallah Akif konusunda söylediğin çıkmaz![]()
Aynen İnsallah yakalanip kelleyi uçururlaragalar @takas @china_shangai @Polat Şaşmaz @Maskeli Fedai Akif şedid e katılacak sakal falan da o yüzden zaten son bölümde mr.key in söyledikleride birleşince akif de şedid içerisinde yer alıcak diye bir fikir geldi acaba mümkün mü? yoksa olmaz mı, olmazsa niye olmaz ?
aga ölsün başka bişey istemiyorumagalar @takas @china_shangai @Polat Şaşmaz @Maskeli Fedai Akif şedid e katılacak sakal falan da o yüzden zaten son bölümde mr.key in söyledikleride birleşince akif de şedid içerisinde yer alıcak diye bir fikir geldi acaba mümkün mü? yoksa olmaz mı, olmazsa niye olmaz ?
aga o iş yaş biz daha çok bekleriz 🙂aga ölsün başka bişey istemiyorum![]()
aga bu sezonki müzikleri kimse beğenmiyor bi arkadaşımla konuştum vadi süper diyo ama müzikler ne öyle hiç olmamış diyoaga o iş yaş biz daha çok bekleriz 🙂
yok aga ben beğendim ama eski müzikleride kullanmak lazım benim konuştuklarım beğenmişler valla herşey yeri ayrı 🙂aga bu sezonki müzikleri kimse beğenmiyor bi arkadaşımla konuştum vadi süper diyo ama müzikler ne öyle hiç olmamış diyo
buna bi çözüm bulmak lazım yeni müzikler vadiye yakışmıyor saçma sapan müzikler var harbiden