İzlemiyorum zaten. Geçen sezon bir tek Fatih Harbiye'yi izledim ama sezon finalinde bıraktım çok sıkıcı olmuştu.Show Tv izleme sende![]()
İzlemiyorum zaten. Geçen sezon bir tek Fatih Harbiye'yi izledim ama sezon finalinde bıraktım çok sıkıcı olmuştu.Show Tv izleme sende![]()
Süpersin o zamanİzlemiyorum zaten. Geçen sezon bir tek Fatih Harbiye'yi izledim ama sezon finalinde bıraktım çok sıkıcı olmuştu.![]()
Aman aman Kanal D'ye de güvenim kalmadı. Boynu Bükükler'de gördük zaten Kanal D'ni.Süpersin o zaman
Güzeller güzeli Sedef Avcı'yı Kanal D ekranlarında görmek dileğiyle![]()
Kayıp Şehir deme banaAman aman Kanal D'ye de güvenim kalmadı. Boynu Bükükler'de gördük zaten Kanal D'ni.
Kanal D Kayıp Şehir, Boynu Bükükler ve Hicran'ı harcayarak gözümden düştü.
Bence de efsane bir işti.Kayıp Şehir deme bana
Efsane dizimi harcayan pis kanal![]()
Ab de 8 reyting alıyordu günüyle oynaya oynaya bitirdi.Bence de efsane bir işti.
Kadrosuyla, hikayesiyle çok iyiydi.Ab de 8 reyting alıyordu günüyle oynaya oynaya bitirdi.
Gökçe Bahadır gibi birisi orada harikaydı , kıyafetleri oyunculuğu![]()
@sokak sanati bana inat olarak mı bu haberi açtın.![]()
Kadrosuyla, hikayesiyle çok iyiydi.
Neyse ne.İyi hit geleceğini düşünmüştüm o nedenle.Seni düşünmedimde değil hani.
Teselliye for.![]()
Neyse ne.
KAyıp Şehir için demiştim ben onu.Keşke okusaydın yorumları.
Tabi doğru.Hee o doğru evet.![]()
Kanal D hakkında doğru konuşalım lütfenTabi doğru.Çok sevdiğim bir diziydi. Melun Kanal D harcadı.
![]()
Hiç affetnmedi hemde. Oradan oraya ne rezil etmişti diziyi.Tabi doğru.Çok sevdiğim bir diziydi. Melun Kanal D harcadı.
![]()
Kanal D doğru politika izlesin.Kanal D hakkında doğru konuşalım lütfen![]()
![]()
![]()
Ben de gidip Boynu bükükler'imi izleyeyeyim şimdi.Hiç affetnmedi hemde. Oradan oraya ne rezil etmişti diziyi.@kayıssehir hatırlasında güzelce kinlensin kanal D'ye.
![]()
Kanal D doğru politika izlesin.
Ben de gidip Boynu bükükler'imi izleyeyeyim şimdi.![]()
Her hafta 1 bölüm izliyorum bugün yine 2.bölüme döndüm.İzle izle.Haftada bir kez bakmanı öneririm.
![]()
Her hafta 1 bölüm izliyorum bugün yine 2.bölüme döndüm.![]()