Sen hala izliyorsun dimi ?Bencede dizi 1 reyting dusecek![]()
Hayir tabikide izleyemem valla bana dizilerim yeterSen hala izliyorsun dimi ?![]()
Böyle güzel bir diziyi bıraktığın için seni kınıyorum şahsenHayir tabikide izleyemem valla bana dizilerim yeter![]()
Desene izleyebiliyomusun diye.izleyemiyorumBöyle güzel bir diziyi bıraktığın için seni kınıyorum şahsen![]()
Neden izleyemiyorsun ?Desene izleyebiliyomusun diye.izleyemiyorum
Hem derslerim çok yoğun hem annemler izin vermiyor onlar bi tek medceziri izlememe izin veriyor diger izlediklerimide indirip izleyebiliyorum ama yani o kadar diziyi indirip izleyemem ders calismam lazimNeden izleyemiyorsun ?
Bak şimdi seni takdir ettimHem derslerim çok yoğun hem annemler izin vermiyor onlar bi tek medceziri izlememe izin veriyor diger izlediklerimide indirip izleyebiliyorum ama yani o kadar diziyi indirip izleyemem ders calismam lazim![]()
Bir gün herkes mine tugay fani olcakBak şimdi seni takdir ettim))
Bu arada konu ile alakasız ama senin Mine Tugay sevgin banada geçti vallagercekten cok güzel bir kadın , ve instagram hesabında paylaştığı fotolar çok güzel
) hayran olmamak elde değil
)
Kiraz mevsimi ile o kıytırık adamı bir tutmak çok yanlış bencekendi ayarında bi dizi bulmuş işte.
Bence doğruKiraz mevsimi ile o kıytırık adamı bir tutmak çok yanlış bence)))
şaşırılcak bi durum yok bence[emoji33] [emoji33] yok artık
Sevdiğin diziye böyle yorumlar yapılırsa şaşırırımşaşırılcak bi durum yok bence
Şaşırdım zaten senden beklemiyordum